Erzincan'da 3 Milyonluk Kaçak Sigara İmha Edildi - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da 3 Milyonluk Kaçak Sigara İmha Edildi

Erzincan'da İran uyruklu sürücünün kullandığı TIR'da ele geçirilen ve piyasa değeri 3 milyon 400 bin olan 570 bin paket kaçak sigara imha edildi.

26.04.2015 09:54  Güncelleme: 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince İran uyruklu sürücünün kullandığı TIR'da ele geçirilen ve piyasa değeri 3 milyon 400 bin olan 570 bin paket kaçak sigara imha edildi.

570 BİN PAKET KAÇAK SİGARA

Edinilen bilgiye göre, Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü polislernce yapılan çalışmalar kapsamında Erzurum - Erzincan karayolu üzerinde şüphe üzerine durdurulan İran uyruklu M.G. (45) isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı TIR'da 570 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

DEĞERİ 3 MİLYON 400 BİN

Ele geçirilen sigaraların yaklaşık piyasa değerinin 3 milyon 400 bin TL olduğu, önlenen vergi kaybının ise 2 milyon 800 bin TL olduğu belirtildi.

İMHA EDİLDİ

Ele geçirilen kaçak sigaralar TAPDK ve Gümrük İdaresi'ne gönderilmek üzere yeterli sayıda numune alındıktan sonra yakılarak imha edildi. Yakalanan M.G. ve Z.R. isimli şahıslar hakkında ise "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet" suçundan yasal işlemler başlatıldı.

Erzincan\'da 3 Milyonluk Kaçak Sigara İmha Edildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da 3 Milyonluk Kaçak Sigara İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • yeşilay: Yazık yakmayın bi fırt çekeydik. Şaka şaka sigaranın yasağınıda yasalınıda kökten yasaklamak lazım. Hiçbir faydası olmayan ciğerlere zarar veren. İzmaritiyle çevreyi kirleten zararlı bir ürün. Hiç olmasa daha iyi. 10 1 Yanıtla
  • Zeki Bugur : Elimezse Sağlik Çok Güzel Oldu Ve 3 6 Yanıtla
  • Doktor: Tekel den Alıp devlet eliyle PKK ya gitmesine, devlet eliyle suçsuzların mahkemelerde sürünmesine göz yumacağıma, bakanların cebini dolduracağıma kaçakçıdan alırım kendi ellerimle kendi dalımı keserim. Ama AKP ye bırakmam! 7 2 Yanıtla
  • er25: Orası erzindan her şey beklenir 2 6 Yanıtla
  • delik gümrükler: o tır sınırı geçip erzincana kadar nasıl geldi demekki sınırda yada gümrükte delik var o deliği bulup zehirlemek lazım 5 1 Yanıtla
  • Mahmut: Peh vergıye bak sıgaranın kendısınden kac kat fazla 3 2 Yanıtla

Advertisement