Erzincan'da Hükümlüler Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da Hükümlüler Çevre Temizliği Yaptı

Erzincan\'da Hükümlüler Çevre Temizliği Yaptı

Erzincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki 20 hükümlü, gönüllü olarak kentte temizlik yaptı.

21.11.2015 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndaki 20 hükümlü, gönüllü olarak kentte temizlik yaptı. Ellerine süpürge ve kürekleri alan hükümlüler, yaklaşık 2 saat çevre temizliğinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan hükümlüleri rehabilite etmek, topluma kazandırmak, toplumunda hükümlülere karşı bakış açısını değiştirerek farkındalık oluşturmak amacı ile Açık Cezaevinde kalan 20 hükümlü, dün kentte temizlik seferberliği başlattı. Gönüllülük esası ile belirlenen hükümlüler ellerinde süpürge ve küreklerle meydan ve sokakları süpürerek temizliğe katkıda bulundu. Hükümlüler çevre temizliğinin ardından, görevli gardiyanlar eşliğinde tekrar cezaevine giderken, çalışmaların periyodik olarak devam edeceği ifade edildi.

Belediye Temizlik İşleri Müdürü Bahattin Kalkan, cezaevlerinden sorumlu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Açık Cezaevi'nde kalan mahkumlara yönelik yaptıkları çalışmada talep edilen işbirliğine katıldıklarını belirtti. Ünal Kalkan, "Biz de bu güzel çalışma için gerekli ekipmanları temin ettik. Faydalı bir çalışma. Açık Cezaevi'nde kalan mahkumlarımızın topluma entegrasyonu açısından farklı bir uygulama oldu. Topluma kazanmaları açısından da inşallah faydalı netice verir. Bu çalışmadan dolayı savcılığımızı da tebrik ediyoruz" diye konuştu. - Erzincan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da Hükümlüler Çevre Temizliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement