Erzincan'da Otomobil ile Tır Çarpıştı: 5 Ölü, 2 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da Otomobil ile Tır Çarpıştı: 5 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Erzincan\'da Otomobil ile Tır Çarpıştı: 5 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Erzincan’da bir otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralandı.

30.08.2015 02:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'da bir otomobilin TIR ile çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi ise ağır yaralandı.

Kaza Erzincan- Sivas karayolunun 12. Kilometresinde meydana geldi. Erzurum'dan İstanbul istikametine seyir halinde olan Mehmet Bezir Öncü idaresindeki 33 BEL 20 plakalı TIR, Refahiye'den Erzincan istikametine gitmekte olan Hakan Ayluçtarhan idaresindeki 34 UJ 841 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan 3'ü çocuk 2'si yetişkin olmak üzere 5 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise ağır yaralandı. Otomobilde sıkışan 7 kişi olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri tarafından güçlükle çıkarıldı.

Kazada hayatını kaybeden 5 kişi Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık Ambulansları ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, ağır yaralanan iki kişi ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erzincan'da Otomobil ile Tır Çarpıştı: 5 Ölü, 2 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Albina Maden: YAZIK 0 0 Yanıtla
  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement