Erzincan'da Yüzlerce Öğrenciye Kırtasiye Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Erzincan'da Yüzlerce Öğrenciye Kırtasiye Dağıtıldı

Erzincan\'da Yüzlerce Öğrenciye Kırtasiye Dağıtıldı

Erzincan'da il genelinde yapılan sınavlarda dağıtılan kırtasiye malzemeleri toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı.

20.09.2013 15:17  Güncelleme: 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan " Geri Dönüşüm" projesi kapsamında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından il genelinde yapılan sınavlarda dağıtılan kırtasiye malzemeleri toplanarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Erzincan Gençlik Merkezi 81 ilde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Tek kullanımlık sanma, çöpe atma!" projesi dahilinde ÖSYM'nin yaptığı sınavlardan sonra dağıtılan sınav setlerini geri dönüşüm kutusuna atarak ihtiyacı olan okullara bağışlama kampanyasına devam ediyor. Proje kapsamında Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nin yapmış olduğu sınavlarda öğrencilere verilen sınav setleri sınav sonunda toplanarak ihtiyaç sahibi okullara ve öğrencilere ulaştırıldı. Erzincan Gençlik Merkezi Liderleri Erzincan Merkez General Cihat Akyol İlköğretim Okulu, Akyazı Ortaokulu, Günebakan İlkokulu ve Dr. Cahit Ziya Ulukök Ortaokulu'na giderek yaklaşık 1000 öğrenciye kırtasiye malzemelerini dağıttı. Liderlerin dağıttığı kırtasiye malzemelerini alan öğrenciler ise memnuniyetlerini dile getirip Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ettiler.

Proje hakkında bilgi veren Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Atanur Köseoğlu: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından başlatılan"Tek kullanımlık sanma ,çöpe atma!" projesi dahilinde ÖSYM'nin Erzincan'da yaptığı ALES, KPSS gibi sınavlardan sonra dağıtılan sınav setlerini toplayarak ihtiyacı olan il genelindeki okullara ve köy okullarına dağıtıyoruz. Biz Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman gençlerimiz ile birlikteyiz ve onlarla güçlü yarınlar oluşturacağız. " şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erzincan'da Yüzlerce Öğrenciye Kırtasiye Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement