Erzincan Demokrasi Nöbetine Noktayı Koydu - Son Dakika
Yerel

Erzincan Demokrasi Nöbetine Noktayı Koydu

Erzincan Demokrasi Nöbetine Noktayı Koydu

27 gündür meydanları boş bırakmayan Erzincanlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla demokrasi nöbetlerine noktayı koydu.

11.08.2016 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27 gündür meydanları boş bırakmayan Erzincanlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla demokrasi nöbetlerine noktayı koydu.

15 Temmuz günü yaşanan sözde darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın daveti ile ay yıldızlı bayraklarla meydanlara koşan yediden yetmişe binlerce Erzincanlı, 27 gündür sabahlara kadar tuttukları demokrasi nöbeti görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla; Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, il protokolü ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte coşku içerisinde noktayı koydu.

Vali Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, il protokolü ve sivil toplum kuruluşlarının vatandaşları selamlaması ile başlayan programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dua edildi.

Demokrasi nöbetinin son gününde Erzincan Belediyesine ait Mehteran takımı gösterileiryle Erzincanlıları coşturdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayın aracılığıyla tüm yurtta olduğu gibi Erzincan da ki Cumhuriyet meydanını kırmızı beyaza büründüren vatandaşlara seslendi.

Vali Ali Arslantaş, meydanı dolduran binlerce vatandaşa seslenerek yaptığı konuşmada;"Sela ile başlamıştık, sela ile bitirelim. Pazar günü virgül koymuştuk bugün nokta koyduk. Ama bizim için paragraf başları hiç bitmez. Yeni bir paragraf yazmak istediğimizde yine buradayız. "dedi. Demokrasi nöbetine İl Müftüsü Yavuz Karabayır tarafından sela okunarak son verildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Demokrasi Nöbetine Noktayı Koydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement