Öğrencisini Koruyan Öğretmene Veli Dayağı! - Son Dakika
Komik - İlginç

Öğrencisini Koruyan Öğretmene Veli Dayağı!

Öğrencisini Koruyan Öğretmene Veli Dayağı!

Erzincan'da lise koridorunda oğluyla tartışan veli, araya giren öğretmenin boğazını sıkıp göğsünü yumrukladı.

19.05.2015 14:28  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne giden veli Erkan U., koridorda tartıştığı oğlu S.U.'nun üzerine yürüyünce Din Kültürü Öğretmeni Bayram Çelik araya girdi. Veli, öğretmen Bayram Çelik'in boğazını sıkıp, göğsüne vurduktan sonra yere düşürdü. Olay anı okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

OĞLUYLA KONUŞURKEN SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Olay, geçtiğimiz 16 Mayıs günü Ordu Caddesi'ndeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. Baba Erkan U., 10'uncu sınıf öğrencisi oğlu S.U.'nun okuluna gitti. Oğluyla koridorda konuşan baba, bir süre sonra S.U.'ya bağırıp üzerine yürümeye başladı. Bunu gören Din Kültürü öğretmeni Bayram Çelik, babanın koluna girerek konuşup sakinleştirmeye çalıştı.

ARAYA GİREN ÖĞRETMENİN BOĞAZINI SIKTI

Bu sırada veli Erkan U., öğretmenin boğazını sıkarak, göğsüne vurup yere düşürdü. Okuldaki öğretmenler kızgın veliye tepki gösterirken yaşanan olay okulun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

ÖĞRETMENE SALDIRIYA KINAMA

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Nebi Gül ve çeşitli STK'lar Mesleki Anadolu ve Teknik Anadolu Lisesi önünde bir araya gelerek öğretmene yapılan saldırıyı kınadı. Nebi Gül, "'Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum' sözünün aksine öğretmenler artık bir harf öğrettiklerinin kölesi haline gelmiştir. Kölelik öylesine büyük boyuta ulaştı ki severek kucakladığımız, özveri ile eğitip yetiştirdiğimiz kıymetli öğrencilerimiz ve ebeveynleri tarafından horlanmak, hırpalanmak, aşağılanmak, dövülmek sıradan bir hal aldı. Bugün gelinen noktada öğretmene saygı sorunu en temel meselemiz olmuştur. Saldırganın hak ettiği cezayı alması için elimizden geleni yapacağız. Kamu çalışanının uğradığı şiddete seyirci kalınmasın. Caydırıcı nitelik taşımayan cezalar suçluya cesaret veriyor. Toplum vicdanını yaralıyor. Yargıçlarımızda meseleye bu açıdan bakmalıdır. Bu saldırıyı kınıyoruz." diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Komik - İlginç Öğrencisini Koruyan Öğretmene Veli Dayağı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Abres : Veliyi okula kaydettireceksin... 5 0 Yanıtla
  • ben: Bayram hocaya yapılacak iş değildi adan çok iyi hoca bizim okulda ve ben seviyorum gayet iyi bir hoca böle insanlar yüzünden bizde bitiyoruz. 0 0 Yanıtla

Advertisement