Erzincan Pmyo Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Gerçekleşti - Son Dakika
Yerel

Erzincan Pmyo Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Gerçekleşti

Erzincan Pmyo Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Gerçekleşti

Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

15.09.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) 2014-2015 eğitim öğretim yılı açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda düzenlenen açılış törenine Vali Abdurrahman Akdemir, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Vali Yardımcıları, il protokolü, emniyet mensupları ve polis okulu öğrencileri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan törende yeni hizmete giren Erzincan Polis Meslek Yüksek Okulu binası ile ilgili sinevizyon sunumu yapıldı. Sunumun ardından bir konuşma yapan Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Kara, Polis Okulunun yeni binaya kavuşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek 2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Ali Kara'nın konuşmasının ardından bir konuşma yapan Vali Abdurrahman Akdemir, Erzincan Polis Meslek Yüksekokulu binasının hizmete girmesinin zorlu bir sürecin ardından gerçekleştiğini belirterek; PMYO hizmet binasının hizmete girmesinde emekleri bulunan Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederek PMYO yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN KATILIMIYLA AÇILIŞ YAPILACAK

Konuşmasında yakın bir tarihte üniversite ile PMYO'nun açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacağının müjdesini veren Vali Akdemir, "Vatandaş memnuniyeti nedir, nasıl sağlanır son 12 yıl içerisinde hep bunun gayreti gösterildi Ben Erzincan Valiliği görevimden önceki Bakanlık Genel Sekreterliği ve Sözcülüğü görevim de bu işte ciddi emeği olanlardan birisiyim. Geldiğimiz nokta da polis çok büyük mesafe kat etmiştir. Artık hükümetin işkenceye sıfır tolerans politikasıyla geldiğimiz noktada bu sorunlar polis açısından vatandaş nezdinde dile getirilmemektedir. Bundan sonra da inanıyoruz ki, bu hizmet binasından hukukun üstünlüğüne inanan insan hak ve özgürlüklerine saygılı, insan ve hukuk odaklı genç polisler yetişecektir. Polis adaylarımıza şunu söylemek istiyorum, polis devletin sokaktaki yüzüdür. Polisin hal ve hareketi vatandaşın nezdinde devletin değerlendirmesi olarak algılanmaktadır. O yüzden lütfen işinizi kanun ve nizamlara uygun olarak yapın böyle çalıştığınız sürece hem vatandaş hem de devlet nezdinde görevinizi iyi yapmış olarak anılırsınız." şeklinde konuştu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Pmyo Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement