Erzincan Tayini Çıktığı Gün Şehit Oldu - Son Dakika
Güncel

Erzincan Tayini Çıktığı Gün Şehit Oldu

Erzincan Tayini Çıktığı Gün Şehit Oldu

Tayini çıktığı gün şehit olduDiyarbakır'daki bombalı saldırıda şehit olan 5 polis memurundan Salih Zengin'in (45) acı haberi Erzincan'daki baba ocağına ulaştı.

15.08.2016 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tayini çıktığı gün şehit oldu

Diyarbakır'daki bombalı saldırıda şehit olan 5 polis memurundan Salih Zengin'in (45) acı haberi Erzincan'daki baba ocağına ulaştı. Bursa'ya tayini çıkan ve bugün Diyarbakır'daki görev yerinden ilişiğini keseceği öğrenilen polis memurunun baba ocağı Türk bayrakları ile süslendi.

Diyarbakır Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Denetleme İstasyonu'na, PKK'lı teröristler tarafından bugün saat 13.10 sıralarında bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit düşen polis memuru Salih Zengin'in Erzincan daki baba ocağına ateş düştü. Erzincan'ın Ergenekon Mahallesinde oturan Saime- Mehmet Zengin çiftinin 3 erkek çocuğundan en büyüyüğü olan Salih Zengin'in acı haberi evlerine gelen emniyet yetkilileri tarafından. Şehit Zengin'in ailesinin oturduğu sokağa ve apartmana komşuları Türk Bayrakları asarken haberi alan Zengin ailesinin yakınları şehidin baba ocağına akın etti.

Hain saldırıda şehit düşen polis memuru Salih Zengin'in 10, 7 ve 3 yaşlarında üç çocuğu olduğu ve şehit düştüğü gün Bursa'ya tayini çıktığı öğrenildi. Şehit polisin bugün ki görevinin ardından ilişiğini keserek memleketi Erzincan'a gelmesi beklenirken şehit haberi geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzincan Tayini Çıktığı Gün Şehit Oldu - Son Dakika


Advertisement