Erzincan Üniversitesi Kısa Film Yarışmasına Katldı - Son Dakika
Yerel

Erzincan Üniversitesi Kısa Film Yarışmasına Katldı

Erzincan Üniversitesi Kısa Film Yarışmasına Katldı

Erzincan Üniversitesi öğrencilerinden Sezer Uğuz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Çevre Koruma Vakfının gençlerde çevre bilinci oluşturmayı hedefiyle düzenlediği “Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması”na katılarak Erzincan üniversitesini temsil etti.

23.03.2015 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Üniversitesi öğrencilerinden Sezer Uğuz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Çevre Koruma Vakfının gençlerde çevre bilinci oluşturmayı hedefiyle düzenlediği "Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması"na katılarak Erzincan üniversitesini temsil etti.

Üniversite öğrencilerinin katıldığı "Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması"nın ödül töreni 15 Mart'ta Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Jüri üyeliğini Türkan Şoray, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Cihan Ünal, Serdar Kılıç ve Hakkı Ergök'ün yaptığı yarışmaya 65 üniversiteden toplam 125 film katıldı. Üniversite Tercan Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı öğrencilerinden Sezer Uğuz da "Çevreni Çevrenle Koru" adlı eseriyle yarışmaya katılarak üniversiteyi temsil etti.

Organizasyonunun toplumumuzda çevre bilinci oluşturmak adına önemli bir gelişme olduğunu belirten Uğuz, Erzincan Üniversitesini temsil etmekten büyük gurur ve mutluluk duyduğunu belirtti. Organizasyon kapsamında düzenlenen "Geleceğin Sinemacıları" etkinliğinde Türk sinemasının usta oyuncaları ile bir araya gelme fırsatı da bulduklarını aktaran Uğuz, "Genç sinemacılara yol gösterme açısından önemli bir etkinlikti" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Üniversitesi Kısa Film Yarışmasına Katldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement