Erzincan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kütük Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Erzincan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kütük Güven Tazeledi

Erzincan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kütük Güven Tazeledi

Erzincan Veteriner Hekimler Odası, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

27.09.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan Veteriner Hekimler Odası, Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Serkan Kütük, güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

Genel Kurulda konuşan Kütük, "Bu göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim kurulumuzla beraber, bütün meslektaşlarımıza eşit ve adil bir yaklaşımla üyelerimizin hak ve hukuklarını gözettik. İlimiz hayvancılığının gelişmesi, hayvan refahının sağlanması ve yetiştirici sorunlarının çözümlenmesi noktasında üzerimize düşeni gerçekleştirmek için elimizden gelen gayreti sarf ettik. Gerçekleştirdiğimiz sosyal projelerle odamız, toplumun temel dinamiklerine de hassas olduğunu göstermiştir." dedi.

Yoğun katılımdan memnun olduğunu belirten Kütük bir sivil toplum kuruluşu olarak topluma ve insana yararlı her türlü girişimin içinde olmayı, veteriner hekimliğin Erzincan ve ülkemizde önemli, stratejik bir meslek konumunun topluma anlatılması için çaba göstermeyi, vatandaşların çiftlikten sofraya güvenli ve sağlıklı gıdaya ulaşmalarında sigorta olmayı hedef belirlediklerini dile getirdi. Seçimlerden çıkan sonucun kendileri için önemli bir sorumluluk olduğunu belirten Kütük "Katılım sağlayarak meslek odamızın saygınlığını önemseyen, kendilerine oy vererek destek olan tüm üyelere şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim" dedi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincan Veteriner Hekimler Odası Başkanı Kütük Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement