Yarasa Adam'ın Düşme Anı Kameralara Böyle Yansıdı - Son Dakika
Spor

Yarasa Adam'ın Düşme Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Yarasa Adam\'ın Düşme Anı Kameralara Böyle Yansıdı

Erzincan'da düzenlenen festivale katılan Amerikalı 'yarasa adam' lakapklı Flanders, Base Jump yaparken Karasu Nehri'ne düşerek feci şekilde can verdi.

22.07.2015 10:01  Güncelleme: 10:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzincan'ın Kemaliye İlçesinde düzenlenen Uluslararası Doğa Sporları Festivaline katılan Amerikalı 'yarasa adam'lardan Ian Flanders, Base Jump yaparken, paraşüt ipinin bacaklarına dolanması yüzünden Karasu Nehri'ne düşerek öldü.

200 KİLOMETRE HIZLA İNİŞ YAPTILAR

Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde bu yıl 37'ncisi düzenlenen Uluslararası Kültür ve Doğa Sporları etkinliğinin ikinci gününde, Türkiye'de ilk kez Wingsuit Exit atlayışında dağdan kendilerini boşluğa bırakan Amerikalı 'yarasa adamlar', yaklaşık 200 kilometre hıza ulaştıktan sonra paraşütlerini açıp Fırat'ın kolu Karasu'ya iniş yaptı.


PARAŞÜTÜ BACAKLARINA DOLANINCA NEHRE DÜŞTÜ

Saat 17.00 sıralarında bu kez Karanlık Kanyon'a geçen yabancı sporcular, burada Base Jump atlayışı yaptı. Amerikalı sporculardan Ian Flanders paraşütün bacaklarına dolaşması sonucu Karasu'ya düşerek öldü. Tekne ile Karasu Nehrinden alınan sporcunun cesedi, daha sonra ambulansla Kemaliye Devlet Hastanesi'ne götürüldü.


KOMİTE BAŞSAĞLIĞI DİLEĞİNDE BULUNDU

Erzincan'ın Kemaliye ilçesindeki Uluslararası Doğa Sporları Festivalinde, paraşüt ipinin bacaklarına dolanması yüzünden Karasu Nehri'ne düşerek ölen Ian Flanders için şenlik komitesi yazılı bir basın açıklaması yaptı. Yaşanan talihsiz kazanın ilçeyi yasa boğduğunu belirten Kemaliye Kültür ve Doğa Sporları Etkinlikleri Organizasyon Komitesi, hayatını kaybeden Flanders'in ailesine, arkadaşlarına ve spor camiasına başsağlığı dileğinde bulundu.


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yarasa Adam'ın Düşme Anı Kameralara Böyle Yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • BATMAN :): her yarasa türkiyede uçamaz :) 21 3 Yanıtla
  • nickur434e: Sonunu düşünen kahraman olamaz ! En azından sevdiğin işi yaparken öldün :) Birileri gibi emekli olup torun bakarak ölmedin :) Hızlı Yaşa Genç Öl :) 3 6 Yanıtla
  • TürkümDoğruyum: Toprağı bol olsun 9 0 Yanıtla
  • muallim: su testisi su yolunda...... 6 1 Yanıtla
  • Kalender: ŞIMARIK AMERİKALILAR... 2 1 Yanıtla
  • el tursil: insan dikkatli yaşayacak abi 2 1 Yanıtla
  • CUMALİ: HER ŞEYE BİR SEBEP KİMİNE KÖPEK BALIĞI SALDIRIR KİMİNE DE ÇARŞAF DOLANIR BUNUN AMERİKASI TÜRKİYESİ YOK KİMİNİN DE ÜSTÜNDEN TIR GEÇER BURNU KANAMAZ 2 0 Yanıtla
  • Ramada: Bir gün cakılırsın işte böyle 1 1 Yanıtla
  • Ç A M L I D E R E___liii ___________S E Ğ M E N::: YARASAYMIŞŞ ULA.. BURASITÜRKİYEE.....SENİN YARASANLIGINN....BURDA..FARE..OLURSUNN 1 1 Yanıtla
  • Cotanak: Nedense Türkiyede oldu var bunun altında birşey :) Allah rahmet eylesin 0 1 Yanıtla

Advertisement