Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi'nin Düzenlediği Ramazan Etkinliğinde Gönüllere Seslendi - Son Dakika
Yerel

Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi'nin Düzenlediği Ramazan Etkinliğinde Gönüllere Seslendi

Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi\'nin Düzenlediği Ramazan Etkinliğinde Gönüllere Seslendi

Edebiyatçı Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, kendine özgü üslubuyla gönüllere seslendi.

23.06.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edebiyatçı Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında, kendine özgü üslubuyla gönüllere seslendi.

Pursaklar Belediyesi Şehit Salim Akgül Parkı'nda devam eden Ramazan etkinliklerinde renkli görüntülerin yanı sıra birbirinden değerli sanatçı ağırlanıyor. Kukla gösterileri, bilgi yarışmaları ile başlayan etkinlikte Pursaklar halkını Dursun Ali Erzincanlı ile bir kez daha buluşturan Pursaklar Belediyesi, nostaljik Ramazan akşamları yaşatıyor. Yağmurlu havaya rağmen programa akın eden ilçe sakinleri, Şair Dursun Ali Erzincanlı'nın kendine has üslubu ile sunduğu şiir dinletisini geç saatlere kadar dinledi. Teravih namazı sonrası başlayan programda sahne alan Erzincanlı, Hz. Muhammed (s.a.v)'in hayatından kesitler sundu. Okuduğu şiir ve naatlarla gönülleri fethetti. Hz. Muhammed (s.a.v)'i şiir diliyle anlatan Erzincanlı, dinleyenleri duygulandırdı. Okuduğu şiirler ve anlattığı hikayelerle duygu dolu bir gece yaşatan Dursun Ali "Pursaklar'ın güzel insanlarıyla bizi buluşturan muhterem Belediye Başkanımız Selçuk Çetin Beyefendiye teşekkür ediyorum. Tebessüm Şehri'nde mütebessim insanlarla buluşmamıza vesile olan herkese saygılar sunuyorum" dedi. Erzincanlı'ya gecenin anısına bir hediye takdim edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi'nin Düzenlediği Ramazan Etkinliğinde Gönüllere Seslendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement