Erzurum Barosu Avukatları Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Erzurum Barosu Avukatları Piknikte Bir Araya Geldi

Erzurum Barosu Avukatları Piknikte Bir Araya Geldi

Erzurum Barosu tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde avukatlar, aileleri ile birlikte stresten uzak gönüllerince eğlendi.

11.08.2014 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Barosu tarafından düzenlenen piknik etkinliğinde avukatlar, aileleri ile birlikte stresten uzak gönüllerince eğlendi. Pikniğe katılan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ile protokol ise binicilik atına binerek bir süre gezindi.

VALİ ALTIPAPMAK'TA PİKNİKTE

Dumlu Yarı Açık Ceza İnfaz Kurumuna ait piknik alanında düzenlenen etkinliğe Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Bölge Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu, Dumlu Ceza İnfaz Kurumu Müdür Hamza Şenkaya, Hakim, Cumhuriyet Savcıları, Avukatlar, Baro Çalışanları ile birlikte aileleri katıldı.

BAŞKAN TERZİOĞLU,'BÜYÜK BİR AİLEYİZ'

Piknikte bir konuşma yapan Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu ise, Erzurum Barosu'nun büyük bir aile olduğuna ifade ederek, "Adli tatilin başlaması ile yorucu ve stresli adliye koridorlarından uzak bir günde düzenlediğimiz etkinlikte meslektaşlarımızla bir arada bulunmaktan mutlu olduk. Öncelikle değerli meslektaşlarımın katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Erzurum Barosu olarak düzenlediğimiz bu piknikte birlik, beraberlik ve hoş görü ortamında birlikteliğimizi pekiştirmenin yanı sıra ailelerimizle birlikte hoşça bir vakit geçirdik. Bundan böyle bu gibi etkinliklerimizi devam ettireceğiz. Bu güzel piknikte emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum" dedi.

VALİ İLE PROTOKOL, BİNİCİLİK ATINA BİNDİ

Adalet Bakanlığı'nın Engelli çocukların rehabilitesinde 'binicilik terapisi', 'binicilik' uygulamasında kurulan 'Atlı Kafe'yi ziyaret ederek ahırdaki 'binici' ve 'midilli' atlarını inceleyen Vali Dr. Ahmet Altıparmak, Bölge Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol, Baro Başkanı Faruk Terzioğlu ile Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, eğitmenlerin taktığı kask koruyucularının ardından binici atlarına bir süre binerek gezinti yaptı. At'a binmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Dr. Altıparmak, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ, 'DUMLU PİKNİK ALANIMIZ VATANDAŞIMIZA AÇIK'

Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli ise, Atlı Kafe'nin Erzurum halkı için hizmet verdiğini ifade ederek,'Halkımızdan ve eğitim kurumlarından aldığımız tepkiler olumlu. Bunu artırarak, geliştirerek sürdürmeyi düşünüyoruz. Engelli çocuklarımız hoşça vakit geçirsin, attan aldıkları enerji ve hareketler tedavilerine yardımcı olsun istiyoruz. Atlı Kafe'nin yanı sıra, doğa ile iç içe bulunan piknik alanımızın kapıları vatandaşlarımıza açıktır. Ailelerimiz, piknik alanından günü birlik pikniklerini yapabilirler." dedi.

CAĞ KEBABI, KAVURMA İKRAM EDİLDİ

Yuva çocuklarının da katıldığı etkinlikte, günün erken saatlerinde başlayan etkinlik boyunca 'Dadaşın Gönül Sesi' fasıl grubunun seslendirdiği sevilen türkü ve şarkıları ile katılımcıların davul-zurna eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi. Düzenlenen piknikte çağ kebap, kavurma, pilav, tatlı ikramı ve semaver çay ikramında bulunuldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Barosu Avukatları Piknikte Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement