Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden "500 Çocuk, 500 Gülücük Projesi" - Son Dakika
Yerel

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden "500 Çocuk, 500 Gülücük Projesi"

Erzurum Büyükşehir Belediyesi\'nden "500 Çocuk, 500 Gülücük Projesi"

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve dernekler tarafından ortaklaşa yapılan “500 Çocuk, 500 Gülücük Projesi" kapsamında hediye dağıtımı yapıldı.

21.05.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve dernekler tarafından ortaklaşa yapılan "500 Çocuk, 500 Gülücük Projesi" kapsamında hediye dağıtımı yapıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, dernek ve vakıf başkanları ile vatandaşlar katıldı. Hediye dağıtımı öncesinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, hediye dağıtımının özel bir günde dağıttıklarını belirterek, "Böylesine manevi bir günde çocuklarımızı mutlu görmek ve onların mutluluğuna vesile olmak bizler için çok önemli. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen dernek ve vakıflarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Konuşma sonrasında katkılarından dolayı Almanya Umudum Ol Derneği, Kartal Erzurumlular Derneği, Pendik Erzurumlular Derneği ve İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı başkan ve yöneticilerine plaket takdim edildi. Plaket töreninin ardından 500 hediye çocuklara dağıtıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden '500 Çocuk, 500 Gülücük Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement