Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları Açılıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları Açılıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’na (ESMEK) bağlı Toplum Merkezi, Gençlik Merkezi ve Mahallebaşı Eğitim Merkezi’nde açılması planlanan kurslara başvuruların devam ediyor.

16.02.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları'na (ESMEK) bağlı Toplum Merkezi, Gençlik Merkezi ve Mahallebaşı Eğitim Merkezi'nde açılması planlanan kurslara başvuruların devam ediyor.

Eğitime yatırım yaparak bireyi üretken ve aktif kılmayı hedefleyen Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ESMEK'e bağlı olarak Palandöken ilçesinde ve Hilalkent semtinde kurulan iki yeni şubeyi de faaliyete geçirdi.

Amacı, Erzurum halkının kişisel birikimlerini yükseltmek, mesleki ve sanatsal bilgilerini geliştirmek, kent kültürü ve şehirde yaşama konusunda donanımlarını artırmak, pasif tüketici olmaktan çıkıp, aktif üretici olmalarına yardımcı olmak, gelir elde etmelerine katkıda bulunmak, istihdam edilebilirliklerini artırmak olan Büyükşehir Belediyesi ESMEK kursları, örgün eğitimi tamamlayıcı bir yaygın eğitim organizasyonu işlevini de yürütmekte.

Yaşam boyu eğitim anlayışıyla Erzurum halkına modern ve daha kaliteli artı değer katan eğitim imkanları sunmak için faaliyet gösteren Büyükşehir Belediyesi ESMEK kursları, iş gücüne eğitimle vasıf kazandırarak, kaliteyi artırıyor ve nitelikli istihdama katkıda bulunuyor.

ESMEK Merkezlerinde açılan başlıca kurslar; Hasta ve Yaşlı Bakımı ve Eğitimi Kursu, Saç Bakımı ve Eğitimi Kursu, Cilt Bakımı ve Eğitimi Kursu, Bilgisayar Destekli Muhasebe Kursu, Bilgisayar Operatörlüğü, Pazarlama ve Satış Elemanı Kursu, Temel Sekreterlik Kursu, Danışma Görevlisi kursu, Evde Çocuk Bakımı ve Eğitimi, Web Tasarımı, Ön Muhasebe, Gümüş Takı İşletmeciliği Kursu, Kat Hizmetleri Kursu, Servis Elemanı Kursu, Kasiyerlik Kursu, Geleneksel Türk Nakısı, Giyim Kursu, Geleneksel Türk Dikişi Kursu, Doğal gaz kursu, Ön Büro Elemanı, Tezhip, Sedef İşlemeciliği, Hasır örme kursu, Oltu taşı işlemeciliği kursu, Aile içi eğitim kursu, Engelli bakım elemanı kursu, Ahşap boyama, Temel muhasebe, Hızlı Klavye, Fotoğrafçılık, Kuran kursu, Hereke halı, Minyatür halı, Ehram dokuma, Aşçı Yardımcılığı, Hasta Kabul İşlemleri, Adli Takip Elemanı, Sosyal ve Kültürel Kurslar: Gitar Kursu, Bağlama Kursu, Halk Oyunları Kursu, Tiyatro Kursu, Ney, Fitness, Resim, Çini, Ebru sanatı, Tezhip, Filografi, Nakış, Minyatür, Cam sanatı, Sedef işlemeciliği, Geleneksel Türk Nakısı, Geleneksel Türk Dikişi Kursu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement