Erzurum'da Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Bayramlaşma

AK Parti İl Başkanlığı tarafından, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenledi.

16.10.2013 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İl Başkanlığı tarafından, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenledi.

Yenişehir semtindeki Çeçenistan Aile Çay Bahçesinde düzenlenen törene, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Muhyettin Aksak, Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Adnan Yılmaz, İl Başkanı Murat Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, eski milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kılıç, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin sadece Erzurum için değil ülke genelinde yaptıkları çalışmaların halk tarafından taktir topladığını söyledi.

Bayramların birlik ve beraberlik içerisinde yaşanmasını arzu ettiklerini belirten Kılıç, şöyle konuştu:

"Her bayramın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini arzu ediyoruz. AK Parti mensupları olarak, bu ülkeye hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Başta Başbakanımız Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partinin her kademesinde bu ülke hizmet edenlere teşekkür ediyorum. Bayramları bayram tadında geçirmek bizim dönemimize nasip oldu. Artık o eski bayramları yaşamak için huzurlu güvenli ortam oluşturan AK Parti bundan sonra da yine aynı çizgide yoluna devam edecektir."

Törende, AK Parti Milletvekilleri ve Küçükler de birer konuşma yaparken, program bayramlaşmanın ardından sona erdi. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement