Erzurum'da 'Disiplin ve Komisyon İşleri" Konulu Seminer - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da 'Disiplin ve Komisyon İşleri" Konulu Seminer

Erzurum\'da \'Disiplin ve Komisyon İşleri" Konulu Seminer

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum’da düzenlenen 'Disiplin ve Komisyon İşleri' konulu eğitim semineri başladı.

18.06.2014 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Erzurum'da düzenlenen 'Disiplin ve Komisyon İşleri' konulu eğitim semineri başladı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nın organize ettiği, Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen, hakim ve savcının katıldığı 'Disiplin ve Komisyon İşleri' konulu eğitim Seminer Dedeman Palandöken Ski Lodge'de başladı.

Seminere, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Fuat Pembeçiçek, Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Hakan Akceyiz, Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Tetkik Hakimi Fatih Akkuzu, Teftiş Kurulu Adalet Başmüfettişi Selçuk Telli, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Adalet Komisyonu Başkanı Ernol Ofluoğlu, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, hakim, savcılar, yazı işleri müdürleri katıldı.

BAŞSAVCI ÇİÇEKLİ'DEN MÜŞTEŞAR YARDIMCISI EROL'A PLAKET

Erzurum Adliyesinde incelemelerde bulunan Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman, Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Radi Akyol ve Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül'ü makamında ziyaret etti.

Adalet Sarayı Konferas Salonunda Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile bir araya gelerek bir süre sohbet eden Müsteşar Yardımcısı Mustafa Erol'a Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli tarafından Oltu taşından işlemeli Erzurum'un tarihi "Çifte Minareli" tabak hediye etti.

Hakim ve Cumhuriyet Savcılarının katıldığı seminer iki gün devam edecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da 'Disiplin ve Komisyon İşleri' Konulu Seminer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement