Erzurum'da "Geleceğimiz İçin Ailece El Ele" Projesi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da "Geleceğimiz İçin Ailece El Ele" Projesi

Erzurum\'da "Geleceğimiz İçin Ailece El Ele" Projesi

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘’Geleceğimiz İçin Ailece El Ele’’ projesinin ofisi açıldı.

23.11.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Geleceğimiz İçin Ailece El Ele" projesinin ofisi açıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Şermin Zil, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Bilgi İşlem Daire Başkanı Mesut Yavilioğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cemal Almaz, Müdür Yardımcısı Handan Güneş ve Geleceğimiz İçin Ailece El Ele Projesi Koordinatörü Süleyman Tanas, Çat Kütüphanesi içerisinde bulunan proje ofisinde incelemelerde bulundular.

Zil, projenin özellikle Çat'ta yaşayan kadınların ve gençlerin sosyal ve kültürel hayatını geliştireceğini ifade etti.Zil, projeyle gelişim imkanı bulamayan ailelerin sosyal kültürel, eğitsel, sanatsal ve mesleki faaliyetler bağlamında psikolojik destek hizmetleri yoluyla güçlendirileceğini söyledi.

Kadınlara yönelik çeşitli eğitimler düzenleneceğini belirten Zil, "Aile içi sağlıklı iletişim yollarının benimsenerek, hayata farklı bir pencereden bakmalarını sağlamak amacıyla kadınlarımıza aile içi iletişim, okuma yazma, çocuk bakımı, hijyen gibi konuların yanında kadınların sosyal ve kültürel alanda geliştirilebilmeleri için yöreye uygun bilgisayar destekli mesleki eğitim kurs odaları oluşturularak, aile bütçelerine katkıda bulunmaları sağlanacaktır" diye konuştu.

Proje Koordinatörü Tanas ise proje kapsamında İlçe kütüphanesine demirbaş, çevre düzenlemesi, eğitim seti ve kitap desteğinde bulunulduğunu söyledi.

Proje kapsamında ilçe kütüphanesine 95 bin 731 TL'lik finansal destek sağlandığını belirten Tanas, "Demirbaş alımı için 44 bin 22 TL, çevre düzenlemesi için 37 bin 338 bin TL, eğitim seti alımı için 11 bin 773 TL, kitap ve kütüphane için 2 bin 400 TL'lik kaynak ayrıldı. Amacımız ilçenin kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlamak, projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da 'Geleceğimiz İçin Ailece El Ele' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement