Erzurum'da Kaçakçılıkla Mücadele - Son Dakika
Güncel

Erzurum'da Kaçakçılıkla Mücadele

Pasinler ve Horasan ilçelerindeki operasyonlarda 28 kilo 11 gram esrar ile 19 bin 70 paket kaçak sigara ele geçirildi Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden biri tutuklandı.

26.09.2014 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'daki operasyonlarda 28 kilo 11 gram esrar ile 19 bin 70 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Kurtuluş Mahallesi'nde ikamet eden F.D'nin kuş yetiştirdiği damda yapılan aramada, kurutulmak üzere asılan 28 kilogram esrar bulundu. Olayla ilgili şüpheli, gözaltına alındı.

Horasan Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, kontrol amaçlı durdurulmak istenen hafif ticari araç, dur ihtarına uymayarak kaçtı.

Takibe alınan araç, Adnan Menderes Mahallesi Horasan Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi girişine park edilmiş olarak bulundu. Kapıları kilitli olan aracın bagaj ve arka koltuk kısımlarında kaçak sigara kolilerinin olduğunun görülmesi üzerine, araç Horasan Emniyet Müdürlüğü bahçesine çektirildi.

Nöbetçi cumhuriyet savcısından alınan kararla araç içerisinde yapılan aramada, 9 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili S.C. ile D.Y. gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye götürülen şüpheliler, tutuklama talebiyle Horasan Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Zanlılardan S.C, adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı, sürücü D.Y. ise tutuklandı.

Bir gün arayla ikinci kez yakalandılar

Köprüköy istikametinden Erzurum'a gelen ve içerisinde E.M. ve V.Y'nin bulunduğu otomobilde yapılan aramada, 9 bin 570 paket kaçak sigara bulundu. Şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

Polisin, bir gün sonra D-100 karayolunda yaptıkları kontrollerde ise içerisinde aynı şahısların bulunduğu araçta 11 gram esrar ele geçirildi.

Olayla ilgili E.M. ve V.Y. yeniden gözaltına alındı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'da Kaçakçılıkla Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement