Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu

Erzurum\'da Uyuşturucu Operasyonu

Polis ekiplerince yapılan yol uygulamasında dedektör köpek "Dük'ün de yardımıyla bir otomobildeki aramada 50 kilo 877 gram eroin ele geçirildi Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

30.04.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da polis ekiplerinin dedektör köpek "Dük'ün yardımıyla bir otomobilde yaptığı aramada 50 kilo 877 gram eroin ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde uyuşturucu kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik Ağrı, Van ve Bingöl'den Erzurum güzergahını kullanarak batı illerine giden araçları Çat yolunda durdurdu.

Uygulama sırasında içerisinde M.S. ve Ö.İ'nin bulunduğu bir otomobilin durumundan şüphelenen ekipler, yaptıkları kontrolde aracın taban kısmının orijinalinden yüksek olduğunun fark etti.

Bunun üzerine otomobilde narkotik dedektör köpeği "Dük" yardımıyla yapılan aramada, sürücü mahallinin altından arka yolcu koltuğunun olduğu bölüme doğru uzanan özel bölmede koli bandı ile sarılı halde 98 paketten oluşan 50 kilo 877 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan M.S. ve Ö.İ, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement