Erzurum'da Yeşilay'lı Günler… - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Yeşilay'lı Günler…

Erzurum\'da Yeşilay\'lı Günler…

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Erzurum’da faaliyetlerine start verdi.

11.10.2014 11:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Erzurum'da faaliyetlerine start verdi. Geçtiğimiz günlerde Erzurum Yeşilay Şubesi olarak genel kurul toplantısını gerçekleştiren Mustafa Erinkarlı başkanlığındaki yeni yönetim çalışmalarına hızlı başladı.

Genel kurul sonrası Mustafa Erinkarlı'nın başkanlığında oluşan Yeşilay Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu'nda Başkan yardımcılığı görevine Ali Osman Kavaklı, sekreterliğe Ramazan Demir, saymanlığa Bünyamin Kılıç ve Yavuz Ayyıldız ise üyeliğe seçildiler. Yeşilay Erzurum şubesi Denetim Kurulu Başkanlığına Taner Aykut, üyeliklere de Celal Bayraktar ve Şerafettin Macit seçilen isimler oldular.

Başkan Mustafa Erinkarlı, Erzurum için yeni bir oluşumun içerisinde olmaktan mutlu olduklarını belirterek, bağımlılıklarla mücadelede etkin bir şekilde çalışmak amacıyla en kısa sürede gerek sivil toplum kuruluşlarıyla gerekse resmi kurumlarla birlikte çalışmak için harekete geçeceklerini söyledi.

Yeşilay Erzurum Şubesi Başkan Yardımcısı Ali Osman Kavaklı da, Erzurum'da bağımlılıkla mücadelede bu oluşumun bir devrim niteliği taşıdığını, çalışmaların daha etkin yürütülmesi için Erzurum Büyükşehir Belediyesiyle çalışma bürosu talebiyle alakalı görüşmelerinin devam ettiğini ve en kısa sürede Yeşilay şubesinin bir büroya kavuşacağını kaydetti.

Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Ayyıldız ise Erzurum şubesi olarak çıktıkları mukaddes yolda hep birlikte kurtaracakları her can için paha biçilmez bir mutluluğun heyecanını şimdiden yaşadıklarını dikkat çekti.

Yeşilay yönetimi önümüzdeki haftadan itibaren Erzurum'da kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek işbirliği noktasında destek isteyecek. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Yeşilay'lı Günler… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement