Erzurum'daki "Cinayet İddiası"Yla İlgili Dava - Son Dakika
Güncel

Erzurum'daki "Cinayet İddiası"Yla İlgili Dava

Erzurum'da 4. kattan düşerek ölen Netice Barçın'ın "öldürüldüğü ve aşağı atıldığı" iddiaları üzerine açılan davanın görülmesine devam edildi.

30.09.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da 4. kattan düşerek ölen Netice Barçın'ın "öldürüldüğü ve aşağı atıldığı" iddiaları üzerine açılan davanın görülmesine devam edildi.

Erzurum 4. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan Kamil Barçın katılmazken, ölen Netice Barçın'ın babası Necati Kayık ve avukatları katıldı.

Duruşmada söz alan Kayık, önceki duruşmalarda verdiği beyanlarını tekrar ederek, sanıkların en ağır cezaya çarptırılmalarını istedi.

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Hanifi Yıldırım'ın, Kamil Barçın ile kuması Esengül Nikbay hakkında 5 ay önce verdiği mütalaa değerlendirildi.

Hakim Haşim Kızıltaş, sanık Kamil Barçın'a ek savunma için süre verilmesini kararlaştırarak duruşmayı erteledi.

Mahkeme çıkışı karara tepki gösterip, koridor ve adliye binası önünde bağıran Kayık, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Olayın geçmişi

Palandöken ilçesi Kayakyolu semtinde 3 Haziran 2012'de meydana gelen olayda, Netice Barçın 4'üncü kattan düşerek ölmüş, olay anında evde bulunan Barçın'ın eşi ile kuması Nikbay, gözaltına alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

İddianamede, sanık Kamil Barçın hakkında "Kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak ve eziyet" suçlarından 5 yıldan 18 yıla kadar, Esengül Nikbay hakkında ise "Basit kasten yaralama" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istenmişti. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum'daki 'Cinayet İddiası'Yla İlgili Dava - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement