Erzurum Doğazgaz Kutusu Üzerindeki Şüpheli Kadın Çantası, 2 Saat Trafiği Durdurdu - Son Dakika
Güncel

Erzurum Doğazgaz Kutusu Üzerindeki Şüpheli Kadın Çantası, 2 Saat Trafiği Durdurdu

Erzurum Doğazgaz Kutusu Üzerindeki Şüpheli Kadın Çantası, 2 Saat Trafiği Durdurdu

Doğazgaz kutusu üzerindeki şüpheli kadın çantası, 2 saat trafiği durdurdu Erzurum'un Yenikapı Caddesinde doğalgaz dağıtım kutusu üzerine bırakılan şüpheli kadın çantası yüzünden taşıt ve yaya trafiği 2 saat durdu.

03.08.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğazgaz kutusu üzerindeki şüpheli kadın çantası, 2 saat trafiği durdurdu

Erzurum'un Yenikapı Caddesinde doğalgaz dağıtım kutusu üzerine bırakılan şüpheli kadın çantası yüzünden taşıt ve yaya trafiği 2 saat durdu. Emniyet'in bomba görevlileri Hınıs'ta olduğu için Jandarma tarafından şüpheli çanta imha edildi. Patlatılma olayını emniyet şeridinin dışından izleyen meraklı vatandaş, görevlileri alkışladı.

Şüpheli kadın çantası görülme olayı bugün saat 12.00'de Yenikapı Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir vatandaşın ihbarı üzerine gelen polis, doğalgaz dağıtım kutusu üzerindeki çantayı görünce caddeyi trafiğe kapattı. Bombalı çantayı duyan ve caddenin iki tarafına park eden otomobil sürücüleri, kısa sürede araçlarını olay yerinden uzaklaştırdı. Emniyet şeridinin çevresini ise meraklı vatandaşlar ile gazeteciler sardı. Ancak Emniyet Müdürlüğüne bağlı bomba imha uzmanlarının Hınıs'tan dönmeleri gecikti. Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığından bomba imha uzmanları istendi. Kalkanı siper ederek Muratpaşa ve Çağrı İş merkezlerinin duvarı önündeki çantaya yaklaşan uzmanlar, yem atarak yanlarında getirdikleri bombaya duyarlı köpeğe koklatmak istediler. Her defasında yemi yiyen köpek, çantaya fark edemedi. Bunun üzerine sinyal kesici (jammer) yerleştiren uzmanlar, kalkanı siper ederek kanca attı ve çantayı caddenin ortasına çektiler. Ardından şüpheli kadın çantası fünye ile patlatıldı. İçi boş çıkan çantanın patlatılmasını göz kırpmadan izleyen bazı vatandaşlar, görevlileri alkışladı. Yaklaşık 2 saat süren şüpheli çanta patlatılmasının ardından cadde yaya ve taşıt trafiğine açıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Doğazgaz Kutusu Üzerindeki Şüpheli Kadın Çantası, 2 Saat Trafiği Durdurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement