Erzurum Eğitim Bir Sen'den Liderlik ve İletişim Semineri - Son Dakika
Yerel

Erzurum Eğitim Bir Sen'den Liderlik ve İletişim Semineri

Erzurum Eğitim Bir Sen\'den Liderlik ve İletişim Semineri

Erzurum Eğitim Bir Sen’in düzenlediği Liderlik ve iletişim semineri Erzurum Lisesi Kültür Merkezinde yapıldı.

20.10.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Eğitim Bir Sen'in düzenlediği Liderlik ve iletişim semineri Erzurum Lisesi Kültür Merkezinde yapıldı. Programda Milli Eğitim Bakanlığı Stratejik Planlama ve Yönetim Daire Başkanı M.Baki Öztürk, Liderlik konusunda (Eğitimde yeni liderlik paradigmaları), yine Gazi Üniversitesinden İletişim uzmanı Tarkan Zengin "İletişim" konusunda seminer verdiler.

Mustafa Karataş'ın Asrı Saadet'ten Peygamberimizin (sas) Hudeybiye sırasında yaşattığı örnek bir olayı anlatarak açılışı yapılan programa, ÖĞ-DER Şube Başkanı Abdullah İkinci ve yönetimi, Memur Sen Başkanı Abdullah Duman, Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Eğitim Bir Sen Üniversite 1 nolu Şube Başkanı Erkan Ciyavul, İl Müdür Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri, Okul müdür ve yardımcıları katıldı.

Eğitimci ve Eğitim Yöneticisi olan M.Baki Öztürk'ün yeni eğitim yöneticisinin vizyonu ve özellikleri hakkında yaptığı konuşma büyük ilgi ile izlendi. Öztürk: "Eğitimin temelini oluşturan paradigmaları anlamak, sadece kuramcıları değil, aynı zamanda uygulamacıları da ilgilendirmektedir. Bu anlamda, paradigma çözümlemesi, eğitimcilerin kullanacağı yaklaşım ve teknikleri belirleme sürecini kolaylaştırır. Günümüzde artık bundan 20 yıl önceki sistemle, tarzla liderlik yapmak mümkün değil. Dünyada ve Türkiye'de gelişen ve değişen sisteme tüm yöneticilerimiz uyum sağlamalı. Eski kafa yapısı ile eski tarzla başarılı olmak mümkün değil. Ekip çalışması yapacak, değişime ve gelişime açık, yeniliklere odaklı yöneticiler gerekiyor." dedi.

Eğitimci Tarkan Zenginde katılımcılara yöneticilerin iletişim konusunda, nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında önemli bilgiler sundu. Hayatından ve yaşanan tecrübelerden örnekler verdi. Program Zengin'in sunumu ile son buldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Eğitim Bir Sen'den Liderlik ve İletişim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement