Erzurum Final, Kırkgöze Köy Okulunun Sıralarını Yeniledi - Son Dakika
Yerel

Erzurum Final, Kırkgöze Köy Okulunun Sıralarını Yeniledi

Erzurum Final, Kırkgöze Köy Okulunun Sıralarını Yeniledi

Bir şubesi Kız Temel Lise’ye bir şubesi karma temel liseye dönüşen Erzurum Gürcükapı Final Dergisi Dershaneleri, Horasan’a 15 kilometre uzaklıktaki Kırkgözeler İlköğretim Okulu’nun sınıflarının sıralarını yeniledi.

08.04.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir şubesi Kız Temel Lise'ye bir şubesi karma temel liseye dönüşen Erzurum Gürcükapı Final Dergisi Dershaneleri, Horasan'a 15 kilometre uzaklıktaki Kırkgözeler İlköğretim Okulu'nun sınıflarının sıralarını yeniledi.

Köy okulunun sınıflarını verzalit sıra ile donatan Final Dergisi Dershaneleri müdürü Mehmet Yıkılmaz, köy okullarına okul araç, gereç ve sıra yardımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Kırkgözeler İlköğretim Okulu müdürü Ahmet Kaya, okullarındaki dört sınıfın tüm sıralarını yenileyen Erzurum'un köklü ve güçlü özel öğretim kurumlarından Gürcükapı Final Dergisi Dershaneleri'ne ve bilhassa dershane müdürü Mehmet Yıkılmaz'a destek ve yardımlarından ötürü teşekkür etti. Öğrenciler eskimiş ahşap sıralar yerine verzalit sırada eğitim görmenin kendilerini daha motive ettiğini ifade ettiler ve yeni sıralara kavuşmuş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söylediler. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Final, Kırkgöze Köy Okulunun Sıralarını Yeniledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement