Erzurum Gençlik Meclisi'nden Motivasyon Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Erzurum Gençlik Meclisi'nden Motivasyon Eğitimi

Erzurum Gençlik Meclisi\'nden Motivasyon Eğitimi

Kurulduğu günden beri gençlik ve eğitim noktasında önemli çalışmalara imza atan Erzurum Gençlik Meclisi, ilçelerde gençlere motivasyon eğitimi verdi.

28.12.2015 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurulduğu günden beri gençlik ve eğitim noktasında önemli çalışmalara imza atan Erzurum Gençlik Meclisi, ilçelerde gençlere motivasyon eğitimi verdi.

Erzurum Gençlik Meclisi aracılığıyla Sivil Toplum Destekleme Derneği Başkanı ve Avrupa Birliği Proje Uzmanı Abdulkadir Ergün tarafından verilen seminerde eğitimde başarının yolu, iletişim ve motivasyon konuları hakkında gençlere bilgiler aktarıldı. Pasinler, Horasan, Hınıs, Aşkale ve Yakutiye ilçelerinde düzenlenen eğitim programında lise son sınıf öğrencilerine üniversiteye hazırlık seti de dağıtıldı.

Erzurum Gençlik Meclisi Başkanı Murat Güler, "Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen Beyefendi'nin bilinçli, eğitimli ve donanımlı bir Asım'ın nesli şiarını düzenlediğimiz aktivite ve etkinliklerle gençlere aktarıyoruz. Erzurum Gençlik Meclisi olarak bu kez ilçelerimizde motivasyon eğitimi verdik. Pasinler, Horasan, Hınıs, Aşkale ve Yakutiye ilçelerimizde gençlerle bir araya geldik. Buralarda aynı zamanda Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin eğitim hizmetleri kapsamında hazırlanan üniversiteye hazırlık setlerini lise son sınıf öğrencilere dağıttık" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Gençlik Meclisi'nden Motivasyon Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement