Erzurum - Kadını 10 Bıçak Darbesi ile Öldürüp İş Makinesinin Altına Attılar - Son Dakika
Güncel

Erzurum - Kadını 10 Bıçak Darbesi ile Öldürüp İş Makinesinin Altına Attılar

Erzurum - Kadını 10 Bıçak Darbesi ile Öldürüp İş Makinesinin Altına Attılar

Kadını 10 bıçak darbesi ile öldürüp iş makinesinin altına attılar ERZURUM'da kimliği belirlenemeyen bir kadın, bıçaklanıp öldürüldükten sonra sokakta bulunan bir iş makinesinin altına attılar.

17.03.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadını 10 bıçak darbesi ile öldürüp iş makinesinin altına attılar

ERZURUM'da kimliği belirlenemeyen bir kadın, bıçaklanıp öldürüldükten sonra sokakta bulunan bir iş makinesinin altına attılar.

Olay bugün saat 12.15'de merkez Palandöken İlçesinde bağlı Yıldızkent semtindeki Şifa Sokakta meydana geldi. Bir kişi 112 Acil Servisi arayarak yaralı bir kadın bulunduğunu bildirdi. Olay yerine giden polisler kar temizleme çalışmaları kapsamında Palandöken Belediyesinin sokakta park halinde bulunan iş makinesinin altında kanlar içinde bir kadın cesediyle karşılaştı.

Üzerinde bej renkli paltosu ve mavi başörütüsü bulunan 30 yaşlarındaki kadının 10 kez karın bölgesinden bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi. Olay yeri ekipleri ve savcının incelemesinin ardından genç kadının cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Üzerinden kimliğine ait bilgi ve belge çıkmayan kadının kim olduğu, kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor. Esrarengiz cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum - Kadını 10 Bıçak Darbesi ile Öldürüp İş Makinesinin Altına Attılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement