Erzurum Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Erzurum Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı

Erzurum Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" Projesi Erzurum'un Oltu ilçesinde düzenlendi.

11.09.2016 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" Projesi Erzurum'un Oltu ilçesinde düzenlendi. Kahramanlar, 15 Temmuz gecesini anlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan, tankların önünde duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını gençlerle ve vatandaşlarla paylaştı. Oltu Efkan Ala Kütür Merkezinde yapılan program saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı. Moderatörlüğünü İsmail Hakkı'nın yaptığı,'Tecrübe Konuşuyor: İçimizdeki Kahramanlar' programında 15 Temmuz darbe girişimi kahramanlarından Barış Dedebağı, Metin Doğan, Şerife Boz ve Merve Şebnem Oruç o gece yaşadıklarını anlattı. Programda, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir 15 Temmuz Darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların anısına bir gösteri yaptı. Gösteri ve konuşmalar vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Efkan Ala Kültür Evi'nde düzenlenen programa AK Parti Erzurum Milletvekilleri Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz, Oltu ve çevre ilçe kaymakam, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda protokol darbe girişimi kahramanlarına Oltu Taşı'ndan çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Kahramanlar 15 Temmuz Gecesini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement