Erzurum Kış Sezonuna Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Erzurum Kış Sezonuna Hazırlanıyor

Erzurum Kış Sezonuna Hazırlanıyor

Palandöken Kayak Merkezinde sektör temsilcileriyle bir araya gelen Vali Altıparmak, 2014-2015 kış sezonu özcesi yapılması gerekenleri konuştu.

23.10.2014 10:45  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Ahmet Altıparmak, turizm sektör temsilcileriyle istişare toplantısı düzenledi.

Palandöken Kayak Merkezi'nde sektör temsilcileriyle bir araya gelen Altıparmak, 2014-2015 kış sezonu özcesi yapılması gerekenleri konuştu.

Altıparmak, "Ortak hareket etmenin yollarını arayalım istedik. Üniversitelerimizin ve ilçe belediyelerimizin de işin içinde olması gerekiyor. Herkes bir kaynak kullanıyor ancak kaynağın Erzurum'un geleceği için kullanılması her zaman mümkün olmuyor. Ortak fikir üretmek gerekiyor" dedi.

Altıparmak, 2013-2014 kış sezonunun işbirliği ile Erzurum açısından verimli geçtiğini dile getirerek, fuarlara katıldıklarını, İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerde reklam panolarının etkin kullanıldığını anlattı.

Geçen yıl başlanan çalışmaların bu yıl daha rayına oturarak devam edeceğini belirten Altıparmak, "Geçen yıl yapılan çalışmalar verimli oldu. Kış sezonunu yüzde 35'lik artışla tamamladıktan sonra yaz sezonunda da yüksek irtifa sporcu kamplarında da önemli yol alındı. 36 takım yaz sezonunda burada kamp yaptı" diye konuştu.

Altıparmak, Erzurum'un yüksek irtifa kamp merkezi olarak rüştünü ispatladığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Erzurum'un kar kalitesi açısından çok değerli olduğunu ifade ederek, turizmi şehir geneline yaymak için çeşitli projeler yürüttüklerini anlattı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Kış Sezonuna Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement