Arka Sokaklar'ın Komiseri Ali, Palandöken'de - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'ın Komiseri Ali, Palandöken'de

Arka Sokaklar\'ın Komiseri Ali, Palandöken\'de

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Arka Sokaklar'da 'Komiser Ali'yi canlandıran Alp Korkmaz, ilk kez geldiği Palandöken'de snowboard yaparak stres attı.

07.03.2016 07:02  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Arka Sokaklar'da 'Komiser Ali'yi canlandıran Alp Korkmaz, ilk kez geldiği Palandöken'de snowboard yaparken görüntülendi. Palandöken'de hayran kaldığını söyleyen Korkmaz, "Bugüne kadar gelmediğimin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.

KARINA, GÜNEŞİNE, DOĞASINA HAYRAN KALDI

Polisiye, aksiyon, dram, komedi ve macera içeren Arka Sokaklar dizisinin başarılı oyuncularından Alp Korkmaz, 2 günlüğüne tek başına geldiği Palandöken'de günün büyük bir bölümünü kaldığı Dedeman Otelin pistlerinde snowboard yaparak geçiriyor. İlk kez geldiği Palandöken'in karına, güneşine, doğasına ve pistlerine hayran kaldığını söyleyen Alp Korkmaz, artık her kış tatili Palandöken'de geçireceğini söyledi. Bugüne kadar Palandöken'e gelmediği günlerine üzüldüğünü vurgulayan Korkmaz, "Kayak sporunu çok seviyorum. 2 günlük bir boşluğum vardı. Bunu da snowbord yaparak geçirmek istedim. Gitmediğim kayak merkezi kalmadı. En son burası nasip oldu. Buraya daha önce gelememenin pişmanlığı içindeyim. Havası, karı, pistleri, çok güzel. Özgür Ozan geçen yıl buraya gelmiştir. Ona Palandöken'e gideceğimi söylediğimde 'çok iyi yapıyorsun' demişti. Ben de çok memmun kaldım. Seneye inşallah hep birlikte geliriz" diye konuştu.

KAR KALINLIĞI 110 SANTİMETRE

Öte yandan havaların sıcak gitmesinden dolayı sadece Palandöken'de kayağın yapılması tatilcilerin yönünü Erzurum'a çevirdi. Haftasonu yağan karla birlikte kar kalınlığının 110 santime ulaştığı Paladöken Nevruz Bayramını kutlamak için gelecek olan İranlı turistleri bekliyor. İranlı turistlerle birlite Palandöken'deki otellerin doluluk oranınan yüzde 90'u bulacağını söyleyen otel işletmecileri, Rusların gelmemesine rağmen "dolu dolu bir sezon geçirdik" dediler


Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'ın Komiseri Ali, Palandöken'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hilal: Ne önemli haber aman aman 0 1 Yanıtla

Advertisement