Erzurum Kupası - Son Dakika
Yerel

Erzurum Kupası

Erzurum Kupası

PTT 1. Lig ekipleri Karşıyaka SK, Samsunspor, Alanyaspor ve Bucaspor, "Erzurum Kupası" adı altında düzenlenen özel turnuvada karşı karşıya geldi.

05.08.2014 21:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekipleri Karşıyaka SK, Samsunspor, Alanyaspor ve Bucaspor, "Erzurum Kupası" adı altında düzenlenen özel turnuvada karşılaştı.

Erzurum'un Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1. Lig ekipleri arasında özel bir turnuva düzenlendi.

Puan sistemine göre gerçekleşen ve 5-11 Ağustos tarihleri arasında yapılan turnuvanın ilk maçlarında Karşıyaka SK-Alanyaspor ve  Samsunspor-Bucaspor takımları karşı karşıya geldi.

Kamp merkezine ait sahalarda yapılan ve kısasıya mücadeleye sahne olan maçlar sonucunda Bucaspor Samsunspor'u 1-0 yenerken, Karşıyaka ile Alanyaspor arasındaki müsabaka ise 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Futbolcu travma geçirdi

Öte yandan Karşıyaka takımından Rıdvan Şimşek, maçın 78'nci dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede kafasına aldığı darbe sonucu kısa süreli bilinç kaybı yaşadı. Takım arkadaşları ve doktorların saha içerisinde müdahale ettiği Şimşek, sedye ile sahadan çıkartıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kulüp yetkilileri, Şimşek'in aldığı darbe sonucunda kaşının yarıldığını ancak sağlık durumunun iyi olduğunu bildirildi.

"Takım daha iyi olacak"

Karşıyaka SK Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, maç sonrası yaptığı açıklamada, yorucu bir antrenman döneminin ardından ilk hazırlık maçlarını yaptıklarını söyledi.

Maçın biraz yorucu geçtiğini belirten Şimşek, "Futbolcularımız tam olarak hazır değil. Önümüzde daha 1 aya yakın bir süremiz var. Ufak tefek hatalarımız var ama iyi olacağız. İlerleyen günlerde bunlardan arınmış olarak güzel bir Karşıyaka izlettireceğiz. Transfer bitmez, takviyelerimiz olacak. Gerekli gördüğümüz yerlere transfer yapacağız. Hedefimiz ilk 6 içerisinde yer almak" dedi.

"İyi bir hazırlık maçı oldu"

Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak da müsabakanın kendileri açısından çok iyi geçtiğini, maçın büyük bölümünde üstün ve istedikleri oyunu oynadıklarını ifade etti. Bu maçlarda skordan ziyade yapmak istediklerinin daha önemli olduğunu kaydeden Altıparmak, şöyle devam etti:

"Karşıyaka ligin çok iyi takımlarından ve bana göre şampiyonluğun önemli adaylarından biri. Onlara karşı hem iyi oynadık hem de istediklerimizin çoğunu sahaya yansıttık. Bizim için iyi bir hazırlık maçı oldu. Tabii ki bizim ve rakip takımın futbolcuları oldukça yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Futbolcuların gösterdiği mücadele çok önemliydi. Bizde sakatlık olmadan bitsin istiyorduk ama maalesef bir futbolcunun kaşı yarıldı. Bize göre buradaki en önemli konu o futbolcunun kaşının yarılması. Maçtan daha önemli. İnşallah ciddi bir şey yoktur. Maç dostça başladı ve dostça bitti."

Turnuva kapsamında 8 Ağustos cuma günü Karşıyaka-Bucaspor ve Samsunspor-Alanyaspor, 11 Ağustos pazartesi günü ise Karşıyaka-Samsunspor ve Alanyaspor-Bucaspor karşılaşmaları oynanacak. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement