Erzurum MHP Genel Başkan Adayı Özdağ Erzurum'da - Son Dakika
Güncel

Erzurum MHP Genel Başkan Adayı Özdağ Erzurum'da

Erzurum MHP Genel Başkan Adayı Özdağ Erzurum\'da

MHP Genel Başkan adayı Özdağ Erzurum'daMHP Gaziantep Milletvekili ve genel başkan adaylarından Ümit Özdağ, Erzurum'da partililerle bir araya geldi.

24.05.2016 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan adayı Özdağ Erzurum'da

MHP Gaziantep Milletvekili ve genel başkan adaylarından Ümit Özdağ, Erzurum'da partililerle bir araya geldi.

Palandöken Dağı'ndaki bir otelde düzenlenecek olan 'Geleceğe Ümit ile bak' halk buluşmasına katılmak üzere Erzurum'a gelen Özdağ, bugün Güneş Vakfı'nda partililerle buluştu. Basına kapalı olarak yapılan toplantının ardından Özdağ, bir süre şehir turu atarak esnaf ziyaretinde bulundu. Tarihi Rüstem Paşa Bedesteni'nde esnafı ziyaret edip, Oltu Taşı tespih ve yüzüklere baktı. Burada basın mensupyarıa bir açıklama yapan Özdağ şunları söyledi.

\t"Erzurum'u ziyaret etmemin nedeni Milliyetçi Hareket Partisi'nde devam eden olağanüstü kurultay süreciyle ilgili ülküdaşlarımla Milliyetçi Hareket Partisi tabanıyla, teşkilatlarıyla üst kurul delegeleriyle bir araya gelmek, görüş alışverişinde bulunmak ve son gelişmelerle ilgili olarak da bilgi vermek. Dün Kars'tan başlayan ziyaretimiz bugün Erzurum'da devam ediyor. Sohbet toplantıları gerçekleştirerek hem Erzurum'un önde gelen sivil toplum örgütlerini de ziyaret etmiş oluyoruz hem de bu vesileyle ülküdaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bu ziyaretleri yaparken Erzurum'un tarihi yerlerini ve iş dünyasını da mümkün olduğu ölçüde esnafı da ziyaret etmeye mevcut ve mevcut ekonomik durumla ilgili Suriyelilerin Türkiye'ye 2.5 milyon gibi olağanüstü bir sayıda gelmelerinin sonuçlarının Erzurum'a nasıl yansıdığı yönünde bilgi alma fırsatını buluyorum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum MHP Genel Başkan Adayı Özdağ Erzurum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement