Erzurum - Organ Bağışı Bekleyenlerin Meleği Oldu - Son Dakika
Güncel

Erzurum - Organ Bağışı Bekleyenlerin Meleği Oldu

Erzurum - Organ Bağışı Bekleyenlerin Meleği Oldu

Organ bağışı bekleyenlerin meleği olduTürkiye'de Sağlık Bakanlığı'na bağlı kurumları tarafından yürütülen organ ve doku bağışı kampanyasında, bağışçı sayısı açısından 3 kez Türkiye birincisi olan Ordu'nun Ünye ilçesindeki Devlet Hastanesi Organ Nakil Merkezi Koordinatörü Songül Cumhur Baykal,...

12.11.2016 09:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Organ bağışı bekleyenlerin meleği oldu

Türkiye'de Sağlık Bakanlığı'na bağlı kurumları tarafından yürütülen organ ve doku bağışı kampanyasında, bağışçı sayısı açısından 3 kez Türkiye birincisi olan Ordu'nun Ünye ilçesindeki Devlet Hastanesi Organ Nakil Merkezi Koordinatörü Songül Cumhur Baykal, organ bağışı bekleyenlerin meleği oldu. Erzurum ve Karadeniz Bölgesindeki organ nakil merkezlerinde görevli koordinatör ve hekimlerin katıldığı sempozyuma konuşmacı olarak davet edilen 18 yıllık hemşire Songül Cumhur Baykal, 2014, 2015 ve 2016 yıllarında nasıl Türkiye Şampiyonu olduklarını anlattı. Evli 3 kız çocuk annesi Koordinatör Songül Cumhur Baykal, meslek hayatında insanlık adına bir şeyler yapabilmenin mücadelesini verdiğini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum - Organ Bağışı Bekleyenlerin Meleği Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement