Park Halindeki Servis Minibüsü Yandı - Son Dakika
Güncel

Park Halindeki Servis Minibüsü Yandı

Park Halindeki Servis Minibüsü Yandı

Karaman'da park halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle ön kaputundan alev alarak yanmaya başlayan servis minibüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

26.01.2015 13:00  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'da park halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle ön kaputundan alev alarak yanmaya başlayan servis minibüsü itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonrası araç kullanılamaz hale geldi.

Olay saat 21.20 sıralarında Abbas Mahallesi Mehmet Armutlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Bucakışla'da bulunan Hidro Elektrik Santrali'ne işçi taşıdığı öğrenilen 42 yaşındaki Suat Yaşar'a ait park halindeki 23 FN 754 plakalı servis minibüsü henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Aracın ön kaputunda başlayan ve büyük bir bölümünü kaplayan alevleri gören vatandaşlar polis ve itfaiyeye haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği araçtaki yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Evinin önüne park ettiği aracının yandığını ve kullanılamaz hale geldiğini gören Suat Yaşar büyük şok yaşadı. Minibüste incelmeme yapan polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Park Halindeki Servis Minibüsü Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement