Erzurum Terminalde 'Kan Davası' Cinayeti Güvenlik Kameralarında - Son Dakika
Güncel

Erzurum Terminalde 'Kan Davası' Cinayeti Güvenlik Kameralarında

Erzurum'un Pasinler ilçesi'nde 25 yaşındaki Enis A., babasının öldürülmesinden sorumlu tuttuğu 44 yaşındaki Melik Kurt'u otobüs terminalinde tabanca ile vurarak öldürdü.

07.03.2017 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'un Pasinler ilçesi'nde 25 yaşındaki Enis A., babasının öldürülmesinden sorumlu tuttuğu 44 yaşındaki Melik Kurt'u otobüs terminalinde tabanca ile vurarak öldürdü. Cinayet anı terminalin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, 5 Şubat günü saat 15.15 sıralarında merkez Yakutiye ilçesi Çiftlik Mahallesindeki şehirlerarası otobüs terminalinde meydana geldi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, otogardaki güvenlik kameralarını incelediğinde cinayetin nasıl işlendiğini aydınlattı. Katil zanlısı Enis A.'nın olay öncesi otogarın peron kısmına gelip bir süre burada bekleyen Kurt'u takip ettiği gözlendi. Zaman zaman telefonla konuşup sağa sola hareket eden ve heyecanlı olduğu gözlenen Enis A. olay sırasında terminalin içerisine girmeye hazırlanırken arkasından hızla koşup Kurt'u cebinden çıkardığı tabanca ile sırtından vurarak yere düşürdü ve ardından birkaç el ateş ederek öldürdü.

Onlarca kişinin gözü önünde gerçekleştirilen cinayet anında çevredekilerin korkuları, saldırganın kaçısı ve bızalarının da hemen cep telefonlarına sarılıp olayı görüntülemeye çalışması da kamera yansıdı.

Erzurum Terminalde \'Kan Davası\' Cinayeti Güvenlik Kameralarında
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum Terminalde 'Kan Davası' Cinayeti Güvenlik Kameralarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok
    20:48 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: Ölen ya da Yaralanan Yok

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında ölen ya da yaralanan olmadığını açıkladı. Olayda 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi ve AFAD ekipleri olay yerine sevk edildi.

  • Gaziantep'te kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı okulda yaşatılacak
    20:48 Gaziantep'te kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı okulda yaşatılacak

    Gaziantep'te yaşanan kovalamaca sırasında şehit olan polis memuru Emirhan Şimşek'in adı, memleketi Hatay'ın Belen ilçesindeki lisede yaşatılacak. Belen Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin adı 'Belen Şehit Emirhan Şimşek Anadolu İmam Hatip Lisesi' olarak değiştirildi. Şehidin ailesi, adının okula verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.


Advertisement