Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne Yavuz Atandı - Son Dakika
Yerel

Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne Yavuz Atandı

Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne Yavuz Atandı

İspir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Güven Yavuz, Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü görevine atandı.

17.03.2016 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Güven Yavuz, Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü görevine atandı.

Yaklaşık 8 yıldır İspir Kaymakamlığında Yazı İşleri Müdürü olarak görev yapan Güven Yavuz, görevde yükselme sınavını kazanarak Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne atandı.

Aslen Oltulu olan Güven Yavuz, Oltu Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde de uzun yıllar çalıştıktan sonra kazandığı sınav sonrası 2008 yılı Mayıs ayında Yazı İşleri Müdürü olarak İspir Kaymakamlığına atanmıştı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Yavuz, Oltu Meslek Yüksek Okulu, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet Yüksek Okulu Bölümünü bitirdi.

Yeni görevine başlamak üzere İspir Kaymakamlığındaki görevinden ayrılma hazırlıkları yapan Güven Yavuz, "Görevde yükselme sınavını kazanmam nedeniyle 8 yıldan beri yürüttüğüm İspir Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görevimden 18 Mart 2016 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Görev yaptığım süre içerisinde devletimi ve milletimi her türlü ali menfaatin üzerinde tutarak hizmet etmeye çalıştım. Devletin kapısını çalarak hizmet isteyen her vatandaşa devletin şefkatini hissettirmeye çalıştım. Zaman zaman yüreğimiz acılara duçar olsa da her zaman doğrularımın arkasında durdum. Görevim süresince idari, siyasi ve sivil toplum kuruluşları ile değerli İspirli vatandaşlarımızdan hep destek gördüm. Herkese teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurum Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğüne Yavuz Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement