Erzurum Winterfest 2014" Festivali - Son Dakika
Güncel

Erzurum Winterfest 2014" Festivali

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Her gün çıtamızı yükseltmemiz, dünya seviyesine gelmemiz lazım"

15.12.2014 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Mehmet Erol Yarar, "Her gün çıtamızı yükseltmemiz, dünya seviyesine gelmemiz lazım" dedi.

Federasyon başkanı Yarar, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen "Erzurum Winterfest 2014" Festivalini, değerlendirdi.

Festival kapsamında, Türkiye Kayak Şampiyonası Alp Disiplini 1. Lig, buz hokeyi gençler müsabakaları, kızak turnuvası, short track ve kayaklı koşu gibi birçok etkinlik gerçekleştirildiğine dikkati çeken Yarar, "Winterfest tabii harika oldu. Erzurum'a bir heyecan geldi. Artık kış ayı geldiğinde bunu Winterfest ile kış festivaliyle duyurma usulünü Türkiye'ye getirdik. İnşallah uluslararası boyutta da yapacağız. Konserler, aktiviteler, yarışlar, ticari faaliyetlerle mükemmel bir çalışma olacak. Bu birincisi, çok daha iyilerini önümüzdeki senelerde yapacağız" diye konuştu.

-"Dünya seviyesine gelmek için çıtamızı yükseltmeliyiz"

Yarar, Türkiye'de ilk defa aralık ayında yaptıkları seçmelerin sevindirici olduğunu bildirerek, kış şartlarının ağır olmasına rağmen bunu başarmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Bütün sporcuların festivalde yarışma imkanı bulduğunu anlatan Yarar, "Türkiye'de yepyeni bir sistem var. Bu sistem içinde inşallah başarılı olan sporcular, birçok defa yarışarak kendilerini gösterme imkanı bulacaklar. Her gün çıtamızı yükseltmemiz, dünya seviyesine gelmemiz lazım. Gençlerimiz de bizim ümidimiz. Biz de onlar için seçmeler yapıyoruz. Bundan sonra onları desteklemeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Erzurum Winterfest 2014' Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement