Erzurum Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Erzurum Yaz Spor Okulları Sona Erdi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları sona erdi.

28.08.2014 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları sona erdi.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde açılan yaz spor okullarının sona ermesi dolayısıyla Olimpiyat Park'ta sertifika töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Emin Öz, Spor Şube Müdürü Muzaffer Şahin ve yaz spor okullarına katılan çocuklar katıldı.

Tavlaşoğlu, burada yaptığı konuşmada, futbol, voleybol, basketbol, tenis ve yüzme branşlarında açılan kurslara bin 609 öğrencinin katıldığını, ilginin yoğun olmasının ise kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Çocukların sporun birleştirici ruhunda buluştuklarını belirten Tavlaşoğlu, "Sporda yetkin olan 20 eğitmen ve antrenör çocuklarımıza ilgili branşlarda eğitim verdi. 1 yüzme havuzu ve 7 sahada yavrularımız sporun birleştirici ruhunda buluştu. Çocuklarımıza forma, şort, çanta, şapka ve çoraptan oluşan malzeme yardımında bulunduk. Haftanın 4 günü antrenmanlara katılan çocuklarımızın beslenme ihtiyacı da yine belediyemiz tarafından karşılandı" dedi.

Konuşmaların ardından yaz spor okullarına katılanlara sertifikaları dağıtıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum Yaz Spor Okulları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement