Erzurumlu Genç Bisikletçiler Şehitler İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika
Yerel

Erzurumlu Genç Bisikletçiler Şehitler İçin Pedal Çevirdiler

Erzurumlu Genç Bisikletçiler Şehitler İçin Pedal Çevirdiler

Erzurum’da genç gönüllü bisikletçiler son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen polis ve askerler için pedal çevirdiler.

30.08.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'da genç gönüllü bisikletçiler son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen polis ve askerler için pedal çevirdiler.

Erzurum'da bireysel olarak bir araya gelen genç gönüllü bisikletçiler havuzbaşı kent meydanından Karskapı Şehitliği'ne kadar pedal çevirdiler. Polis eskortu ve onlarca otomobil konvoyunun eşliğinde ellerindeki bayraklarıyla şehitliğe giden bisikletçiler, burada saygı duruşu ve İstiklal marşını okudu. 13 yaşındaki Elifnaz Gümüşçıbık'ın şehitler için okuduğu şiirin ardından Kuran'ı Kerim okunarak şehitlerin ruhuna dualar edildi. Daha sonra şehitliği ziyaret eden genç bisikletçiler, şehitler anıtında hatıra fotoğrafı çektirdiler. Organizasyon sonunda katılımcılara şervet ikramı yapıldı.

80 Bisikletçinin destek verdiği organizasyonla ilgili konuşan 13 yaşındaki Elifnaz Gümüşçıbık, "Şehitlerimizi anma ve saygı turunu havuzbaşı kent meydanından başlayarak Karskapı şehitliğimizde sonlandırdık. Son zamanlardaki terör saldırılarında onlarca şehit verdik. Bizler de hem bu terör saldırılarına tepki olarak hem de şehitlerimiz için bu organizasyonu gerçekleştirdik" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Erzurumlu Genç Bisikletçiler Şehitler İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika


Advertisement