Eş Başkanlar Görevi Devraldı - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Görevi Devraldı

Eş Başkanlar Görevi Devraldı

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe belediye eş başkanları belediye yapılan bir törenle görevi Başkan Vekili Mahmut Dağ'dan devraldılar.

07.04.2014 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçe belediyesinde devir teslim töreni yapıldı. Belediye eş başkanları M. Ali Aydın, Fatma Arşimet ve meclis üyeleri belediye girişinde işçiler tarafından karşılandı. Kayapınar Başkan Vekili Mahmut Dağ yeni başkanlara başkanlık makamında çiçekler karşıladı.

Devir teslim töreninde konuşan Kayapınar eş belediye başkanı M. Ali Aydın, "Kürt siyasal hareketinin yerel yönetimler deneyimi seksen yıllık Cumhuriyet tarihinin yarattığı tahribat ve yerelde yapmadığı hizmetlerin telafisiyle yoğun bir çalışma temposuyla devam etmekte. Son beş yıldır Kayapınar halkının hizmetkârlığını yapan başta cezaevinde bulunun Zülküf Karatekin, görevi sürdüren başkan vekili Mahmut Dağ ve tüm emekçilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Zorunlu göç ve belediyemizin yaptığı hizmetler sonucu cazibe merkezi haline gelen ve buna pareler olarak nüfusu büyük oranda artan ilçemiz kent kimliğinin yeni vitrini haline gelmesinde Kürt siyasal hareketinin yerel yönetim deneyiminin büyük katkısı olmuştur. Bu halka hizmet geleneği bayrağını en iyi şekilde sürdürme çabası içinde olacağız" dedi.

Kayapınar Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ, yeni başkanları başarı dileyerek bundan sonrada halk hizmet için birlikte çalışacakları belirti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Görevi Devraldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement