Eş Başkanlar Mutlu ve Türk Anneler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk Anneler Günü'nü Kutladı

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, annelik kavramının özveri, şefkat ve güven ile özdeş hale geldiğini belirterek, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladılar.

09.05.2015 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, annelik kavramının özveri, şefkat ve güven ile özdeş hale geldiğini belirterek, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladılar.

Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Mutlu ve Türk, Anneler Günü dolayısıyla ortak mesaj yayınladılar. Anneliğin her din ve düşüncede kutsal kabul edilen bir kurum olduğuna dikkat çeken Mutlu ve Türk, annelerin çocuklarına olan fedakar ve şefkat dolu tutumlarının tamamen karşılıksız olduğunu ifade ettiler. Eş Başkanlar, "Bu fedakarlığın ve sevginin karşılığını ödemek mümkün değildir. Annelik kavramı adeta özveri, şefkat ve güven ile özdeş hale gelmiştir. Bizler sadece Anneler Günü'nde değil, nefes aldığımız sürece annelerimize gereken sevgi, saygı ve hürmeti göstermek gerektiğine inanıyoruz. Bu nedenle Anneler Günü'nü, yılın her günü annelerimize göstermemiz gereken ilgiyi anımsatan simge bir gün olarak algılıyoruz" ifadelerini kullandılar.

Herhangi bir maddi armağanın, annelerin emeğine, fedakarlığına ve özverisine denk gelemeyeceğinin altını çizen Mutlu ve Türk, mesajlarında şu ifadelere yer verdiler: "Aslında annelere verilebilecek en güzel hediye, çocukları için mutlu, güvenli ve özgür bir geleceği tesis etmek olacaktır. Artık çatışma ortamının sona erdiği, bütün hak ve özgürlüklerin doğru tanımlandığı ve uygulandığı bir ülke ve dünyaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Daha güzel bir dünya için belki de daha çok annelerin gözünden dünyaya bakmak gerekiyor. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlarız." - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Mutlu ve Türk Anneler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement