Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, 'Çadır Otogarını' Ziyaret Eti - Son Dakika
Yerel

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, 'Çadır Otogarını' Ziyaret Eti

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, \'Çadır Otogarını\' Ziyaret Eti

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, yazıhane fiyatları yüksek olduğu gerekçesiyle Mersin’in yeni otogarı MEŞTİ’ye taşınmayarak, eski otogar karşısında ‘çadır otogarı’ açan seyahat firması yetkilileri ve otogar esnafını ziyaret ettiler.

04.03.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Mehmet Fazıl Türk, yazıhane fiyatları yüksek olduğu gerekçesiyle Mersin'in yeni otogarı MEŞTİ'ye taşınmayarak, eski otogar karşısında 'çadır otogarı' açan seyahat firması yetkilileri ve otogar esnafını ziyaret ettiler.

Eş Başkanlar Mutlu ve Türk'ün, Mersin Şehirlerarası Terminal İşletmesi'ne (MEŞTİ) girmeme kararı alan, otobüslerini de Tarsus Otogarı'ndan kaldırmaya başlayan esnafı ziyaretlerine, Akdeniz Belediyesi Meclis üyeleri Canan Yüce ile Ayşe Aydoğan da katıldı. Otogar esnafı ve seyahat firması yetkilileriyle sohbet ederek, sıkıntı ve taleplerini dinleyen Mutlu ve Türk, sürecin takipçisi olacaklarını ve Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile görüşeceklerini, Belediye Meclisi ve hatta gerekirse TBMM'ye kadar konuyu taşıyacaklarını ifade ettiler. Otogar esnafından, süreçte yaşadıkları sıkıntılar ve taleplerini içeren bir dosya hazırlamalarını isteyen Eş Başkanlar, yasal ve hukuki anlamda da kendilerine yardımcı olacaklarını belirttiler. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eş Başkanlar Mutlu ve Türk, 'Çadır Otogarını' Ziyaret Eti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement