Es-Es Balıkesir Deplasmanında - Son Dakika
Spor

Es-Es Balıkesir Deplasmanında

Es-Es Balıkesir Deplasmanında

Süper Lig'in 25'inci haftasında Eskişehirspor ile Balıkesirspor karşılaşıyor.

19.03.2015 20:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Eskişehirspor deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor.

Geçen hafta evinde Mersin İdmanyurdu'nu yenen Eskişehirspor, alt sıralardan az da olsa uzaklaşmış, rahat bir nefes almıştı.

Evinde 4 maçtır, toplamda 9 maçtır kazanamayan ligin son sırasındaki Balıkesirspor'un ise artık son şansları.

Sezon başından bu yana sadece 3 kez kazanan ve topladığı 15 puanla son sırada bulunan Bal-Kes, küme düşecek takımlar arasındaki en büyük aday durumunda.

ESESLİ FUTBOLCULAR UMUTLU

Eskişehirsporlu futbolcular Sezer Öztürk ve Emre Güral, kritik deplasman öncesinde kulübün resmi internet televizyonu "eses.tv"ye konuştular.

Eskişehirspor'un ligde hak etmediği bir konumda bulunduğunu anlatan Sezer Öztürk, "Mersin İdmanyurdu maçında her arkadaşım gibi benim de bir payım vardı. Onun için çok mutluyum. Yarınki maç, Mersin İdmanyurdu maçından daha zor olacak. Kazandığımız takdirde bize neler getireceğinin farkındayız. Bu moral ve motivasyonla Balıkesir'e gidiyoruz. Yarın elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.

Emre Güral da çok önemli bir deplasman maçı oynayacaklarını belirterek, şunları söyledi:

"Takım olarak maça iyi hazırlandık. Son haftalardaki galibiyetlerden sonra bu istikrarı devam ettirmek, alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Balıkesirspor'u yenersek, ligdeki konumumuz daha iyi olacak. Üç puan için Balıkesir'e gideceğiz."

Konuk ekipte kritik deplasman öncesinde 7 eksik var. Sezgin, Akaminko, Mirkan, Erkut, Özgür ve Onur'un sakatlıkları var. Raheem Lawal ise cezalı.

Ev sahibi takımda Burak Çalık ve Andre Santos geçen hafta olduğu gibi kadroda yer almayacak. Son antrenmanda sakatlanan ve yarıda bırakan Ermin Zec'in durumu ise maç saati belli olacak.

Mete Kalkavan'ın düdük çalacağı karşılaşma Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak.

MUHTEMEL 11'LERBalıkesirspor: Vukovic, Berkan, Okan, Kulusic, Glumac, Eray, Aykut, Vitor Gomes, Gökhan Ünal, Sercan Yıldırım, Ermin Zec (Muğdat)Eskişehirspor: Boffin, Mustafa, Diego, Kamil, Kaan, Causic, Hürriyet, Toko, Sezer Öztürk, Ömer Şişmanoğlu, Funes Mori

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Es-Es Balıkesir Deplasmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement