Es-Es'in Demirbaşı: Sezgin Coşkun - Son Dakika
Spor

Es-Es'in Demirbaşı: Sezgin Coşkun

Es-Es\'in Demirbaşı: Sezgin Coşkun

Eskişehirspor'da 7 sezondur forma giyen Sezgin Coşkun, mevcut kadroda siyah-kırmızılı formayı en fazla sırtına geçiren oyuncu olarak göz dolduruyor.

17.07.2014 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan 2007-2008 sezonunda Eskişehirspor'a transfer olan takım kaptanı Coşkun, Eskişehirspor ile PTT 1. Lig'de mücadele etti. Başarılı savunma oyuncusu, Es-Es'in Süper Lig'e yükselmesinde rol oynadı. Siyah-kırmızılı takım forması altında 168 maça çıkan Coşkun, rakip fileleri 5 kez havalandırdı.

Futbola 11 yaşındayken Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde başlayan Coşkun, yaptığı açıklamada, çocukken evlerinde sürekli maç izlendiğini belirterek, ağabeyinin ve dayısının da geçmişte futbolcu olduğunu kaydetti.

Kendisinin adeta futbolun içinde doğduğunu ifade eden Coşkun, şöyle konuştu:

"Lisedeyken profesyonel futbolcu olma fikri kafamda şekillendi. Çerkezköy Belediyespor'da başladığım futbola Çorluspor, Eyüpspor, Gaziantep Belediyespor'da devam ettim. Dönemin Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, beni, Serdar Özbayraktar'ı ve Ömer YalçınGaziantepspor Büyükşehir Belediyespor'dan Eskişehirspor'a aldı. Transferimizin ben tatildeyken gerçekleşti. İyi ki Eskişehirspor'a gelmişim. O sezon iyi futbol sergileyip bir alt ligden Süper Lig'e yükseldik. Eskişehirspor taraftarı her koşulda bizi destekliyor. Onların istediği gibi şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarımız bunu hak ediyor."

"Eskişehir'de doğmuş gibiyim"

Coşkun, takım kaptanı olmasının kendisini adeta olgunlaştırdığını vurguladı.

Eskişehirspor'da 7 sezondur bulunduğunu anlatan Coşkun, "Eskişehir'de doğmuş gibiyim. İnsanların hayatına yön vermeye çalıştığı 22 yaşında kente geldim. Dostluklar kazandığım, hayat görüşümün şekil aldığı yer, Eskişehir'dir. Eskişehirli gibiyim. Ben kenti, kent de beni sahiplendi" dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Es-Es'in Demirbaşı: Sezgin Coşkun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement