ESAB, Eskişehir Valisi Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

ESAB, Eskişehir Valisi Tuna'yı Ziyaret Etti

ESAB, Eskişehir Valisi Tuna\'yı Ziyaret Etti

Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

25.02.2014 18:26  Güncelleme: 18:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir- Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, sivil toplum kuruluşlarının bölgenin kalkınmasında yaptığı çalışmaların öneminin büyük olduğunu söyledi. Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneğinin çalışmalarını büyük bir beğeniyle yakından takip ettiğini ifade eden Tuna, "Geçtiğimiz günlerde Belçika- Brüksel'e yaptığım ziyarette şunlar dikkatimi çekti. Avrupa'nın birçok şehrinde çok sayıda Emirdağlı vatandaşlarımız yaşamaktadır. Türkiye'nin ilk gurbetçileri olan Emirdağlı hemşehrimizi, kültürel, sanatsal, ticari alanda ve bürokrasi de kendilerini kabul ettirdiklerini gördüm ve gurur duydum. Emirdağlılar, Avrupa'da her alanda söz sahibidirler"dedi.

Ziyarette, Eskişehir-Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı Ahmet Urfalı; Eskişehir ile Emirdağ kültürünü kaynaştırmak adına derneğin yaptığı çalışmaları ve bu sene gerçekleştirecekleri faaliyetler hakkında Vali Tuna'ya geniş kapsamlı bilgiler verdi.

Toplantıda hazır bulunan Eskişehir spor Başkanı Mesut Hoşcan da, spor alanında sivil toplum kuruluşlarından da katkı beklediklerini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ESAB, Eskişehir Valisi Tuna'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement