Esad'ın Bombası İsmail'i Bu Hale Getirdi - Son Dakika
3.Sayfa

Esad'ın Bombası İsmail'i Bu Hale Getirdi

Esad'ın bombası İsmail'i bu hale getirdi Suriye'de süren iç savaşta evlerine düşen varil bombası sonucu annesi, babası ve ablasını kaybeden kendisi de atılan bombada kolunu ve gözünü kaybeden 17 yaşındaki Muhammed İsmail, Adana'da hayata tutunmaya çalışıyorADANA - Suriye'de süren iç...

24.04.2017 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esad'ın bombası İsmail'i bu hale getirdi

Suriye'de süren iç savaşta evlerine düşen varil bombası sonucu annesi, babası ve ablasını kaybeden kendisi de atılan bombada kolunu ve gözünü kaybeden 17 yaşındaki Muhammed İsmail, Adana'da hayata tutunmaya çalışıyor

ADANA - Suriye'de süren iç savaşta evlerine düşen varil bombası sonucu annesi, babası ve ablasını kaybeden kendisi de atılan bombada kolunu ve gözünü kaybeden 17 yaşındaki Muhammed İsmail, Adana'da yaşam mücadelesi veriyor.

Suriye'de süren iç savaş sırasında Beşar Esad'ın 2013 yılında Rakka'da attığı varil bombalarından biri İsmail ailesinin evine düştü. Bombalı saldırıda baba İsmail Halil, anne Şems Davul ve abla Abir İsmail hayatını kaybetti. Saldırıda ağabey Halil İsmail yara almadan kurtulurken, 17 yaşındaki Muhammed İsmail bombanın etkisiyle yüzünden ve kolundan yaralandı. Bir süre Rakka'da tedavi gören İsmail, sağ kolunu dirsekten kaybederken yüzü de tamamen yandı. Bu nedenle sağ gözünü de kaybeden İsmail 2 yıl önce tedavi olmak için Adana'ya geldi. Ağabeyi ile birlikte hayata tutunmaya çalışan İsmail şimdi trafik ışıklarında mendil satıp, otomobillerin camlarını silerek hayata tutunmaya çalışıyor.

İsmail, 2 yıl önce Adana'ya geldiğini ve burada tedavi olduğunu belirterek, "Esad evimize bomba attı. Annemi, babamı ve ablamı kaybettim. Suriye'de yaşam çok kötü bu nedenle Adana'ya geldim. Türkiye'de beni tedavi ettiler hem burada savaş yok. Burada yaşamak çok güzel. Türklere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Muhammed İsmail, ağabeyi ile birlikte hayatta kalabilmek için trafik ışıklarında mendil satıp, otomobillerin camlarını sildiklerini söyledi.

Esad\'ın Bombası İsmail\'i Bu Hale Getirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Esad'ın Bombası İsmail'i Bu Hale Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti
    12:04 Konya'da Alzheimer Hastası Kadın Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetti

    Konya'nın Seydişehir ilçesinde bulunan 8 katlı bir apartmanda yaşayan alzheimer hastası 70 yaşındaki Hatice A., 6. kat balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan müdahalede Hatice A.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı
    11:59 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Zanlı Tutuklandı

    Edirne'de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 zanlı tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 200 uyuşturucu hap ve 51 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı.

  • Samsun'da Tombala Oynayan 39 Kişiye 270 Bin Lira Cezası
    11:55 Samsun'da Tombala Oynayan 39 Kişiye 270 Bin Lira Cezası

    Samsun'un Atakum ilçesinde bulunan bir kahvehanede tombala oynadıkları tespit edilen 39 kişiye toplamda 270 bin lira idari para cezası uygulandı. İş yeri sorumlusu ise kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak suçundan işlem gördü.

  • Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu ve Diğer Olaylar
    11:54 Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu ve Diğer Olaylar

    Edirne'de polisin denetimlerinde uyuşturucuyla yakalanan 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramalarında 16 adet sentetik uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ele geçirildi. Ayrıca, Uzunköprü ilçesinde bir kişi kayıp kızının bulunması için polise başvurdu ve Edirne'de sosyal medya hesabı çalınan bir kişi polise başvurdu.

  • Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı
    11:51 Bilecik'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahıs yakalandı

    Bilecik Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 şahsın üzerinde yapılan aramada 3,68 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Şahıslar hakkında 'Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak' suçu kapsamında yasal işlem başlatıldı.

  • Piraziz ilçesinde hapis cezası bulunan kişi yakalandı
    11:41 Piraziz ilçesinde hapis cezası bulunan kişi yakalandı

    Giresun'un Piraziz ilçesinde dolandırıcılık suçundan 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.Y, Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. E.Y, jandarma ve adliyedeki işlemlerinin ardından Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na sevk edildi.

  • Afyonkarahisar'da Yakalanan 9 Düzensiz Göçmen Geri Gönderme Merkezine Gönderildi
    11:41 Afyonkarahisar'da Yakalanan 9 Düzensiz Göçmen Geri Gönderme Merkezine Gönderildi

    Afyonkarahisar'da polis tarafından yakalanan 9 düzensiz göçmen, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlandıktan sonra İzmir Geri Gönderme Merkezine gönderildi. Düzensiz göçmenlerin sınır dışı edilmeleri bekleniyor.

  • İstanbul'da parkta çocuğa şişle saldırı tehdidi kamerada: 'Senin beynini patlatırım'
    11:39 İstanbul'da parkta çocuğa şişle saldırı tehdidi kamerada: 'Senin beynini patlatırım'

    Kağıthane'de çocuğunun sokakta oynadığı esnada başka bir çocukla kavga ettiğini gören kadın, çocuğu şişle tehdit etti. Küçük çocuk, 'Senin beynini patlatırım' diyerek üstüne gelen kadını, 'Dur abla, bir kendine gel. Canım ablam, bir dakika. Senin yaşın başın kaç? Benden 20 yaş büyüksün' sözleriyle sakinleştirmek istedi. Korku dolu anlar bir başka çocuğun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement