Esat Sakinleri Yaşar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Esat Sakinleri Yaşar'ı Ziyaret Etti

Esat Sakinleri Yaşar\'ı Ziyaret Etti

Yeni Esatlılar Derneği Başkanı Necati Ulukan ve yönetim kurulu üyeleri, TÜSIAV Başkanı Veli Sarıtoprak ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.

25.03.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Esatlılar Derneği Başkanı Necati Ulukan ve yönetim kurulu üyeleri, TÜSIAV Başkanı Veli Sarıtoprak ile birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Mahalle sakinleriyle uzun uzun sohbet eden ve belediye hizmetleri hakkında bilgiler veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Anayasamız 'siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurudur' der. Ama bana göre siyasi partilerden önce demokratik kitle örgütleri var. Bu örgütler kuruluş felsefesine uygun çalışmalar yapıyorsa, doğruyu söylüyorsa, kenti adına herkesin karşısında sorunları dile getirebiliyorsa işte demokrasinin vazgeçilmezi onlardır. Çünkü uzlaşıyı ancak bu kitle örgütleri sağlar ve her taşın altına elini onlar koyar" dedi.

Birçok il ve ilçe belediyelerinin Yenimahalle Belediyesi'nin hizmetlerini örnek aldığını söyleyen Dernek Başkanı Necati Ulukan ise, "Sizinle gurur duyuyoruz. Başkent'te bir başarı örneğisiniz. Yenimahalleliler çok şanslı, Yenimahalle'de yaşamak da bir ayrıcalık. Yolunuz açık olsun" diye konuştu.

Dernek yönetimi, ziyaretin sonunda üstün çabalarından dolayı Başkan Yaşar'a plaket vererek teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esat Sakinleri Yaşar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement