Esbaş Çalışanları 25. Yıl Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Esbaş Çalışanları 25. Yıl Yemeğinde Buluştu

Ege Serbest Bölge Kurucu ve İşleticisi A.Ş. ESBAŞ çalışanları, Balçova Termal Otel'de düzenlenen 25. Yıl Yemeği ile 2015'e merhaba dedi.

13.01.2015 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geceye ESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mary Tuncer, Yönetim Kurulu Üyeleri Ed Mills ile Hakan Kilitçioğlu ve ESBAŞ'ın CEO'su Dr. Faruk Güler ile tüm ESBAŞ çalışanları eşleri ile birlikte katıldı.

ESBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mary Tuncer yaptığı konuşmasında ESBAŞ'ın 25. Yılını kutlamanın gururunu yaşadığını belirtti. Tuncer, "hep birlikte başarılı bir şekilde çalışarak dünyadaki örnek sanayi bölgelerinden birisini yarattık, bu sayede uluslararası üretim firmalarının Bölgeye yatırım yapması ve istihdam yaratması sağlandı. ESBAŞ'ın kurucusu merhum Kaya Tuncer'in hatırasını yücelterek, Ege Serbest Bölgesini dünyanın önde gelen sanayi bölgesi olarak devam ettirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

ESBAŞ Yürütme Kurulu Dr. Faruk Güler ise "Bu yıl ESBAŞ'ın 25. Yılını dolduruyoruz. Bundan dolayı çok mutluyuz. Birlikte geçirdiğimiz 25 yıldan gurur duyuyoruz, hep beraber daha da iyisini yapmak için özveri ile mutlu ve istekli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Konuşmalardan sonra kesilen pastanın ardından ESBAŞ'lılar doyasıya eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esbaş Çalışanları 25. Yıl Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement