Eşbaşkan Aydın: Diyarbakırspor Özüne Dönüyor - Son Dakika
Güncel

Eşbaşkan Aydın: Diyarbakırspor Özüne Dönüyor

Eşbaşkan Aydın: Diyarbakırspor Özüne Dönüyor

Diyarbakırspor heyeti, Kayapınar Belediyesi Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın'ı makamında ziyaret ederek destek istedi.

23.08.2014 00:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır spor, 'Kent Yöneticileriyle Bütünleşme Projesi' kapsamında Kayapınar Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Aydın tarafından kabul edildi.

Ziyarette konuşan Kayapınar Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, Diyarbakırspor'un kent ve bölge için bir marka olduğunu ancak yıllarca devletçi politikalarla yönetilerek halktan koparıldığını söyledi. Feyzi İlhanlı ve ekibinin, Diyarbakırspor markasını siyasi hesaplardan, devlet eksenli politikalardan arındırarak halka kazandırmaya çalıştığını belirten Aydın şöyle dedi:

"Kentimizin tanımında büyük bir iş yapıyorsunuz. Belediye olarak kapımız ve kalbimiz size her zaman size açıktır. İktidarlar futbolu kendi çıkar ve politikalarını yaşama geçirmek kullanılmıştır. Gerçek anlamda spor halkların bir araya gelme ve dayanışma kültürü geliştirmek aracı olarak kullanılması gerek. Halktan kapan her hareket başarısızlığa mahkûmdur.

GELECEK İÇİN İSTİŞARE YAPACAĞIZ

Maalesef Diyarbakırspor bir dönem böyle kullanıldı. Şimdi atılan adımları ve yapılan çalışmaları görüyoruz ki Diyarbakırspor özüne dönüyor. Emin olun bu değişim Diyarbakırspor'u hak ettiği yere getirecek. Diyarbakır'ın gelişimi ve tanıtılmasında yerel yönetimler ve spor takımları ortak hareket etmesi gerek. Bu anlamıyla belediye olarak her zaman sizlerle birlikte olacağız. En kısa zamanda bu iş için büyük yatırım yapan Feyzi beyle istişare yaparak önemli çalışmaları beraber hayata geçirmek istiyoruz"

'MAÇLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ'

Diyarbakırspor Futbol Yatırımları A.Ş Başkanı İhsan Yapıcı, Başkan Aydın'ın ilgisinden çok etkilendiklerini ifade ederek, "Sizi dinleyince gelecek adına umutlandım. Bizler bugün varız, yarın yokuz. Önemli olan doğru adımlar atarak Diyarbakırspor'u halkla bütünleştirmek. Bu kapsamda sizlerden en azından manevi destek bekliyoruz. Bunun ışıklarını da gördük" dedi.

En kısa zamanda kulübü ziyaret edeceğini açıklayan Başkan Aydın'a teşekkür eden Teknik Direktör Fethi Çokkeser ise kentteki tüm kurum ve kuruluşları, belediye başkanlarını maçlarda görmek istediklerini anlattı. Çokkeser, "Mehmet Ali başkanın sporla bu kadar ilgili ve bilgili olması bizi mutlu etti. Zevkle ve heyecanla dinledik. En kısa zamanda kulübe bekliyoruz, tribünlerde görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

EŞBAŞKAN AYDIN'DAN PLAKET

Ziyaretin sonunda Eşbaşkan Mehmet Ali Aydın ve ziyarette hazır bulunmayan diğer Eşbaşkan Fatma Arşimet'e verilmek üzere isimlerinin yazılı olduğu 21 numaralı formalar hediye edildi. Eşbaşkan Aydın da kentte yapılan hizmetlerden dolayı Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı'ya verilmek üzere plaket verdi. Plaketi İhsan Yapıcı teslim aldı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Eşbaşkan Aydın: Diyarbakırspor Özüne Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement