Eşbaşkanlar İşçilerin Bayramını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Eşbaşkanlar İşçilerin Bayramını Kutladı

Eşbaşkanlar İşçilerin Bayramını Kutladı

Kayapınar Belediyesi Eş başkanları, başkan yardımcıları ile birlikte belediye şantiyesinde çalışanların bayramını kutladı.

31.07.2014 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi Eş başkanları M. Ali Aydın ile Fatma Arşimet ve başkan yardımcıları ile birlikte belediye şantiyesinde çalışanların bayramını kutladı.

Eş başkanlar Aydın ile Arşimet, "Bayramlar insanların bir araya gelmesi anlamıyla önemli bir gün. Ancak Kürtler, Rojavada yaşanan acılar nedeniyle bayramı buruk kutladılar. Rojava'da özellikle sivil Kürtlere yönelik katliamlar ve uygulanan ambargo, yaşanan insanlık dramı nedeniyle bu bayramı buruk ve yas içinde geride bıraktık. Demokratik çalışma ve öz güvenle üç dönemdir iktidarda olduğumuz yerlerde belediyelerimizin bölgede büyük hizmetlere imza attığını dünya âlem görüyor. Bu hizmetin sürdürülmesi ve devamlılığı için daha fazla çalışmamız gerekir. Bu temelde 40 yıllık mücadelenin kazanımlarının geldiği ve getirdiği nokta mevcut hizmetlerle sınırlı kalmamalı, bu kazanımları artırarak devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Eş başkanlar daha sonra spor kompleksi, sera ve hizmet binasına geçerek burada çalışanların bayramını kutladılar.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Eşbaşkanlar İşçilerin Bayramını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement